stoineff

Скандал в bTV за имотите и сделките на хасковския кмет

Хасковският кмет Георги Иванов се шири в палат, който според специалисти по имотите, струва между 2 и 2.5 млн. лева.

 Освен това той притежава колекция от ретро коли, сред които има някои доста скъпи, като "Ягуар" от преди години. Иначе имотът на градоначалника е направен по всички закони на лукса, показа дронът на bTV.

къщата-на-хасковския-кмет

Освен основната сграда там има две помощни постройки, къща за гости, басейн, оранжерия, детска площадка и кей на язовира, до който е изграден палатът.

"Претоплена манджа", коментира в интервюто пред  bTV Иванов. Той обясни, че притежава строителна фирма от 1990 г. "Правех по 120 апартамента на ден", обърка се Георги Иванов, после се поправи - "на година". Градоначалникът на Хасково припомни, че навремето Бареков го е атакувал със същите неща.

Кметът сам е изградил пътя до имението си, който завършва с паркинг.

Георги Иванов коментира и колекцията си от ретро автомобили. "Цената им може и да е над 1 млн., може и 4 млн. да е", отсече кметът на въпроса на Мария Цънцарова, която помагаше на Антон Хекимян в сутрешния блок.

Кметът на Хасково обвини bTV в изпълнение на поръчка на премиера Бойко Борисов. Георги Иванов не успя да обясни защо синовете му са облагодетелствани с обществени поръчки, както и как нива, купена от съпругата му за 5 000 лева, само за броени дни поскъпва над 1 млн. лева.
Вместо това Георги Иванов прочете списък с имена на кметова, които ще бъдат ударени от bTV. В него са Петър Паунов на Кюстендил, Андон Тотев Сандански, Красимир Костов на Шумен, както и бившият варненски кмет Кирил Йорданов

related

Регионални 6607205693167426113

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item