stoineff

#mvaclub е инициатива на Microsoft, която предлага безплатни курсове за IT специалисти

Microsoft стартира нова инициатива на име #mvaclub, която цели да вдъхнови разработчиците и ИТ ентусиастите да научат повече за любимите си технологии или да се запознаят с най-новите тенденции в тази област. Клубът използва като база платформата за онлайн обучения Microsoft Virtual Academy (MVA) и организира информацията в него, като предоставя на хората лесен начин да преминат през курс на обучение, съобразен с техните желания и нужди.


„Ако ви се струва, че технологиите се развиват светкавично и докато усвоим детайлите на последната тенденция, следващата вече е реалност, то тогава #mvaclub е точно за вас,” каза Рая Юнакова, мениджър „Програми за студенти и стартиращи компании“ на Майкрософт за Източна Европа. „Клубът е достъпен за всички желаещи в България и се надявам да се превърне в едно успешно допълнение към редицата проекти, с които Майкрософт България подпомага развитието на ИТ специалистите в страната,” допълни тя.

Целта на клуба е да подпомогне всички желаещи да се превърнат в професионалистите, които мечтаят да бъдат. Участниците получават достъп до ресурси и материали, с които се обучават и работят най-добрите професионалисти в областта. #mvaclub разкрива тайните на сървърната виртуализация, хибридния облак, уеб и мобилните приложения.

Курсовете в #mvaclub са разделени в две основни категории – за хор
а с интереси към разработката на софтуер или към изграждането на ИТ инфраструктури. Във всяка категория има различни профили според технологията и нивото на познания на участниците. Кандидатите, които искат да научат как се използват облачните технологии, например, но нямат никакви познания, могат да започнат от ниво „Начинаещ“, а ако вече имат основни познания и искат да усъвършенстват уменията си, могат да преминат директно към „Професионалист“ или “Гуру”.

Всички желаещи могат да стартират своето обучение на адрес: mvaclub.eu

related

Технологии 7172281375513518530

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item