stoineff

Последни новини: Има споразумение за Гърция

Последни новини. Има споразумение за Гърция, съобщи десетина минути преди 10 часа българско време белгийският премиер Шарл Мишел. 


Секунди по-късно същата новина разпространи в Туитър и колегата му от Малта Джоузеф Мускат. Това стана минути, след края на поредните консултации в кулоарите и председателят на Европейския съвет Доналд Туск обяви поредна сесия на лидерите на еврозоната.
В съобщение, което вече се определя като историческо, той обяви: "Евросрещата на върха единодушно постигна споразумение. Всички са готови за програма на Европейския механизъм за сигурност ESM със сериозни реформи и финансова подкрепа". Според Туск Гърция ще получи нов заем, но срещу извършването на "сериозни реформи".

Под този "етикет" се публикуват и препредават хиляди гневни съобщения и коментари по повод твърденията, че германците искат буквално за 3 дни гърците да приемат закони за дълбоки реформи на данъците, трудовия пазар, пенсиите.

related

Свят 1086407232084765957

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item