stoineff

Адска катастрофа в Лесидрен- Кола уби 16 годишна и помете още 3 деца16-годишната Велислава от Троян загина на място, а момче на същата възраст е в болница с опасност за живота, след като лек автомобил „Ауди” удари група тийнейджъри край Лесидрен вчера вечерта, съобщиха от пресцентъра на МВР. Още едно момиче е с наранявания. Други две деца са освободени след преглед.

По първоначална информация причината за инцидента е нерегламентирана гонка с автомобили, макар че от МВР не потвърждават тази информация.

Жертвата е от Троян, а ранените са от Лесидрен и София.

Инцидентът е станал около 18:50 часа на 2 километра от селото, по пътя, който води към магистралата. Колата, управлявана от 28-годишен мъж от Лесидрен, е ударила групата при ляв завой. Младежите са се движели по платното пеша, тротоар около пътя няма.

Децата са се разхождали в района, отишли са до язовира.

Алкохолната проба на водача е отрицателна.

Една от версиите за инцидента е, че колата е участвала в незаконно състезание. Всички в селото са убедени, че гонка е имало, такива се правели редовно. Местните хора са подавали сигнали до полицията, но от там не е имало реакция. От МВР обясниха, че всъщност не са разполагали със свидетели срещу гонките, които са се случвали в района.

Кметът на селото Борис Нешев разказа, че според слухове между хората две млади момчета са правили гонка – искали са да се надпреварват от селото до Червения мост=


16-годишната Велислава Цанкова от Троян, загина, пометена от кола край пътя до ловешкото село Лесидрен във вторник вечерта. Момичето стана жертва на нелегална гонка между две коли. Приятелите й Марино Цветанов /16/ от Лесидрен, и година по-малката Петя Божкова от София, са в тежко състояние.

В края на учебната година Велислава е изпратила няколко есета на учителката си по литература. "Борете се за мечтите си", пише младото момиче в едно от тях и съжалява, че още не е открила таланта си.

related

новини бг 2061534475161830426

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item