stoineff

Сина на Плевнелиев е починал от сърдечна недостатъчност

Сина на Плевнелиев е починал от сърдечна недостатъчност

Почти веднага след като стана ясно, че сина на президента е починал, възникнаха и въпросите: "Защо?, Как е починало момчето? Какво се е случило и подобни." Първото официално изявление беше от Президентството от където просто потвърдиха черната новина.

След това дойде веста, че първородният син на държавния глава Росен Плевнелиев е издъхнал в сърдечното отделение на столичната Трета градска болница. 14-годишният Филип е бил приет късно снощи със сърдечни проблеми в болницата, която е известна с добрите си специалисти в областта на кардиологията.

В продължение на 12 часа лекарите се борили за живота му. Специалистите положили много усилия, но така и не успели да установят точната му диагноза и възпитаникът на Първа математическа гимназия е починал. На този етап от здравното заведение отказват коментар.

Сърдечна недостатъчност е причината за смъртта на Филип, най-големият син на президента Росен Плевнелиев, съобщава своята версия "Стандарт".

Детето си е отишло внезапно, за по-малко от 12 часа. Болестта е била шокираща за всички, момчето не е имало никакви проблеми преди това. Лекарите от кардиологията в Трета градска болница в София са направили и невъзможното да спасят Филип. Те са доказано най-добрите у нас, а заведението е единственото с детска кардиология.

related

Политика 7149428739827280722

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item