stoineff

Нови тайландски електромобили с 429 коня под капака

Нови тайландски електромобили с 429 коня под капака

Тайванската компания Thunder Power показа моделите си Sedan и Racer на автосалона във Франкфурт. Те са разработени специално за пазара в Европа и ще влязат в производство през 2017.
Thunder Power Sedan е електромобил със задно задвижване. В зависимост от предпочитанията на клиентите електромоторът му може да генерира 308 или 429 конски сили. По-мощната версия ще е способна да ускори от 0 до 100 за по-малко от 5 секунди, а максималната ѝ скорост ще е електронно ограничена до 250 километра в час, съобщава cars.bg.

По данни на производителя, енергията ще се съхранява в батерия с капацитет 125 кВт/ч, която ще позволява изминаването на 650 километра с едно зареждане.

Интересният дизайн на седана идва от италианското студио Zagato. Формите на автомобила са заоблени, но в същото време придават динамичен и хармоничен вид на купето. Радиаторната решетка е изградена от големи пръстени, а фаровете са с формата на бумеранг.

Спортната версия Racer е със сходен външен вид, но е оборудвана с множество аеродинамични панели, сред които арки за калниците, крило за багажника и заден дифузьор.

related

Технологии 3335478996542614673

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item