stoineff

Брутална жестокост! Майка затваряла децата си в пещера

Брутална жестокост! Майка затваряла децата си в пещера

24-годишната американка Бритъни Мугро била арестувана заради жестокото си отношение към своите малолетни деца. Поне за няколко дена със сигурност жената оставила момчетата си (на четири и шест години) напълно сами в пещера близо до Канзас, съобщава The Telegraph
Полицаите открили децата съвсем случайно. Те разследвали в района случай с откраднат автомобил и влизайки в една от пещерите се натъкнали на двете боси и неугледно изглеждащи момчета.

По данни на изданието децата живяли няколко дена в дървен сандък, предназначен за доставка на стоки, в абсолютна липса на хигиена. Те имали само малки одеяла и малко хранителни продукти.

По-големият от братята разказал на полицията, че през тази година е трябвало да започне в първи клас, но това така и не се случило.

Момчетата били заведени незабавно в болница, където лекарите им направили пълни изследвания, измили ги и им облекли нови дрехи.

Съдът вече предяви обвинения на майка им Бритъни Мугро, като тя признала, че е оставила децата си напълно сами в пещерата.

related

новини 6796590201233588997

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item