stoineff

Красавицата Нина Паунова е открита мъртва в Йоркшир, АнглияНина Паунова, дъщеря на професора по химия от университета в град Хъл, Великобритания, Веселин Паунов, е намерена убита в Йоркшир, съобщи "Дейли Мейл". Трупът на момичето е открит в гориста местност недалеч от колата и, която е изоставена.
20-годишната хубавица е описвана от приятелите си като "красавицата на Бевърли". Тя живее с майка си Невиана, втория си баща Джим Мак Гивърн и 11-годишната си сестричка Марина в западен Йоркшир.

"Тя беше слънчево момиче, имаше много приятели и беше пълна с живот. Искаше винаги да опитва нови неща - нова храна, нови заведения и обожаваше да пътува", разказва майката на момичето.

Нина се мести във Великобритания, когато е на 5 годинки, учила е изкуство и дизаин в "Бъртън Колидж", където получава три пъти отлични оценки на изпитните си работи. Нина е спечелила стипендия за университет и е трябвало да започне последната си година в специалността " мода и маркетинг" в Метрополитън Юнивърсити в Манчестър.

Вторият баща на Нина я описва като лъчезарно момиче, което знае здраво да работи, но и здраво да се весели. Според него тя била много близка с по-малката си сестричка.

Към момента полицията в Йоркшир работи по случая, но не е намерила никакви подозрителни улики, които да я отведат към версията за насилствена смърт.

Семейството на Нина Паунова е напълно опустошено след загубата на момичето, съобщи изданието “Бевърли Гардиън”.

Тялото на 20-годишната българка бе открито на поле в град Итън миналия вторник близо до колата ѝ. Полицията предаде случая на следовател и обяви, че не смята смъртта на студентката за подозрителна.

“Смъртта ѝ ни дойде като гръм от ясно небе, но се опитваме да бъдем силни. Ще я изпратим по начина, който заслужава”, каза вторият баща на Нина - Джим Макгивън. Семейството на момичето заявиха, че тя е имала бляскаво бъдеще пред себе си и поканиха близките ѝ да дойдат на погребението на 25 септември в Бевърли, Източен Йоркшир.

Нина е родена в София, а родителите ѝ се преместват в Бевърли през 2000 г., когато тя е само на 5 г. Тя живеела с майка си Невяна, втория си баща и 11-годишната си сестра Марина. Баща ѝ Веселин Паунов е университетски професор по химия в Хъл.

“Тя бе прекрасно момиче, имаше много приятели и бе пълна с живот”, каза майката Невяна. Нина щяла да учи в Метрополитън юнивърсити в Манчестър, след като спечелила стипендия за специалността “Мода и маркетинг”. В предишното ѝ учебно заведение Бишъп Бъртън колидж я описват като изключителна студентка.

related

новини 1947971864305395063

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item