stoineff

Вода, кал и 70 000 на концерта на Слави
Новини за концерта на Слави снощи. Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха концерта на Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд” на стадион „Васил Левски” в София снощи. Освен Дългия, на сцената се изявиха Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, както и още бивши членове на бенда през годините.
Шоуто стартира проблемно заради дъжда, но и заради това, че организаторите затвориха вратите на стадиона по-рано от очакваното. Така много хора с билет останаха навън.

Сайтът, който трябваше да излъчва шоуто на живо в интернет, не работеше. Организаторите се оправдаха с хакерска атака.

Тези, които успяха да влязат, чуха доста от старите хитове на бенда - "Студио Х", "Френската гимназия", "Няма не искам", "Цвете мое" и т.н.

Не очаквах да дойдат толкова много хора - дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!", заяви Слави и се разплака на сцената. Разплака се и Годжи докато пееше заедно с него „Жива рана”, а на определени места публиката трябваше да пее вместо тях.Целият екип на шоуто беше вир-вода заради продължаващия дъжд.Спектакълът приключи с "Моя страна, моя България" в изпълнение на Крисия. Публиката я приветства мощно, а на много места по трибуните се вееше българското знаме.


related

новини бг 951029927431495909

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item