stoineff

Гиша Ганчев беше посрещнат с овации от феновете на ЦСКА


Гриша Ганчев беше посрещнат с овации от феновете на ЦСКА. Ето какво има каза той:

"Има няколко алтернативи пред нашия клуб. Вие трябва да вземете решение. Не можем да се връщаме в миналото. Първи вариант, за който е обещан съпорт от висшето държавно ръководство. Новото дружество, което да е приемник на титли, медали,купи, успехи, да продължи пътя си и да се бори за собственото си оцеляване. Втори вариант - да се купи лиценз на отбор от А група и по този начин отборът да съществува в А група. Аз собственост не искам. Аз ще ви издържам, не ми трябват нито имотите на Българска армия, нито на Панчерево, защото аз съм доста заможен човек."

"Армейската общност трябва да бъде обединена. Не може да имаме 200 фракцийки. Изберете между вас си управителен съвет, секретар, да премахнем това което е било досега. Трябва да дойдат таралежите в Борисовата градина, за да премахнат змиите. Ясно е, че ЦСКА има много силни врагове, но е грозно, когато враговете са и вътрешни и външни. Ние не търсим агресия. На враговете ще говорим с любов, с тях ще се разправяме на зеления терен".

related

Спортни новини 1013461173863762288

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item