stoineff

Любимите ни Хелоуин лакомства

Любимите ни Хелоуин лакомства

В навечерието на най-страшния от всички празници Хелоун, консумацията на преработени захари и изкуствени добавки е позволена и спокойно може да се отдадем на любимите ни лакомства. Освен маскирането, в този ден се набляга и на консумацията на сладки кексчета, с формата на страховити фигури, както и много бонбони. Международната компания foodpanda, подбра едни от най-консумираните лакомства.

1. Тиква- определено тиквата е символът на страховития празник. 

По света може да видите множество хора, които да обикалят с тикви- фенер. За да бъдете по-оригинални, издълбайте една тиква и я напълнете с лакомства като подканите вашите гости да бръкнат в нея и да видят какъв сладък късмет ще им се падне.

2. Пуканки- 

 Карамелизираните пуканки заемат почетното второ място. Нашето предложение е да ги нанижете на конци и украсите къщата с тях.

3. Пунш- 

Питието е важна част от вашето парти. За да изненадате своите гости, направете зелен или кърваво червен пунш, с вкус на лайм или ягода

4. Бисквити- 

през последните години се наложи традицията да се подготвят печени бисквити в кръгли форми и украсени по страховит начин с много черен шоколад и украса.

5. Чудовищни очи-

 това е чудесно хелоун предястия, което представлява крема сирене и мюсли, оформени на топка, със забучена зелена маслина по средата.

В този ден, се избягва консумацията на месо и поради тази причина се набляга на голямо разнообразие от вегетариански храни и сладки. Направете страховити формички от тесто- змия, тарантула, прилеп и изненадайте вашите гости с доза креативност, не само с костюма, но и на трапезата.

Любимите ни Хелоуин лакомства

Любопитен факт: Страховете ни са вградени в ДНК-то и се предават от поколение на поколение като механизъм на оцеляване.

Днес, превъзмогнете вашите страхове и се опитайте да изплашите по-голям брой хора.


related

култура 789630497808698865

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item