stoineff

Марков парфюм винаги правилен избор ... съвет от Molly.bg

Парфюмите са като течна страст в красива опаковка. 

Парфюмите са като течна страст в красива опаковка.
Ароматът можеш да оставиш и след себе си - невидима следа, която да напомня за теб, твой индивидуален отпечатък в атмосферата и съзнанието на околните.

За да направиш несравнимо впечатление са нужни единствено правилен избор и залагане на високо качество за което можете да се доверите на онлайн парфюмерията Molly.bg

Също както при дрехите един модел стои различно на всеки, така и хубавите парфюми придобиват характерна индивидуалност върху кожата на различните хора. Случвало ли ви се е да харесате марков парфюм и неговото ухание, когато определен човек го използва, а ароматът в шишенцето да ви се стори различен и на вас да го усетите по трети начин? За това говорим и за намирането на себе си в този богат на ухания свят.

Инвестицията в качествен аромат си заслужава първо заради вашето удоволствие, а след това за впечатлението, което правите.

За разлика от масовите, марковите парфюми печелят ценителите с качество, трайност, богатство, което се разгръща на три нива – връхни, сърцевинни и базови нотки.

Цената няма как да бъде прекалено ниска, когато се влага много труд и дух от дизайнерите на аромати. Все пак винаги има алтернативно решение за хората с по-скромни възможности и то се нарича тестери. При този тип парфюми не правите компромис с качеството, но получавате много по-достъпна цена и то често за по-голямо количество, единствената разлика е, че в тази категория опаковката е транспортна, а не оригиналната. Подходящи са за лична употреба.

Ако вашия аромат го няма под формата на тестер и все пак се колебаете заради цената си направете една проста равносметка. Много по-разумно е да инвестирате 60, 80 или повече лева в марков парфюм и да си доставите максимално удоволствие, отколкото да си купите няколко бегли подобия от 20 лева с които да не усетите насладата от трайност и ухание.

За подарък няма по-приятна изненада от един прекрасен аромат с който да покажете класа и уважение. Никой не би искал да го смятат за стиснат или с лош вкус, защото подарява нещо евтино или със съмнително качество. След като правите хубав жест, няма защо да рискувате да го развалите.

Най-лесен избор ще направите, ако сте наясно с любим парфюм или конкретните предпочитания за него. Не винаги можем да познаваме всеки човек в детайли за да му изберем точен аромат. Тогава на помощ ни идват тип взаимоотношения, повод, изразени черти от характера и темперамент на този за когото избираме марков парфюм. На правилното място ще намерите добро описание за всеки един предлаган аромат и консултант, които да ви помогне при избора. В това отношение онлайн търговията изпреварва традиционната и като допълнение спестява доста време.

Специалистите съветват да не залагаме на твърде тежки или натрапчиви аромати, освен, ако не сме убедени, че точно те са предпочитани от конкретен човек.

Една добра насока при избор на парфюм за подарък е съобразяването не само с повода, но и със сезона в момента за да поднесем нещо наистина подходящо, винаги в топлите дни и нощи е подходящо използването на свежи, а защо не и плодови ароматни композиции.

Интересен факт е, че много по-лесно се избира и харесва от жените аромат като подарък, отколкото за мъжете. Това не трябва да ви разколебава, а само да ви мотивира да направите по-старателен избор за да сте сигурни в успеха си сред господата.

При правилно съхранение марковите парфюми имат срок на годност повече от 5 години или стандартно поне между 3 и 5 години. Това прави ароматите една дълготрайна инвестиция за вас или подарък на който човек да се радва продължително време и да си спомня кой е направил този хубав жест за него.

related

Стоки и услуги 879166214935231831

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item