stoineff

72 часа арест за Волен Сидеров


"Вменено му е обвинение, което не съответства по обем и рамки на обвинението поради, което неговият депутатски имунитет беше снет и разрешението му за задържане, което беше гласувано от Народното събрание. Това несъответствие при възможността да се приеме за законно такова действие на прокуратурата, стана повод за разговор в кабинета на следователя и повод за искането ни да се срещнем с наблюдаващия прокурор", уточни Нотев, цитиран от "Фокус".

Причина за разследването, снемането на депутатския имунитет и задържането на Волен Сидеров стана нахлуването му в НАТФИЗ заедно с депутата Десислав Чуколов в нощта на първия тур на местните избори. На двамата бяха повдигнати обвинения за хулиганство, извършено с изключителен цинизъм и дързост. Прокуратурата вече бе обявила, че ще иска постоянен арест за двамата, което означава, че те ще бъдат задържани за 72 часа.

related

новини бг 6552980324150172256

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item