stoineff

Вътрешният министър Румяна Бъчварова се разкрещя истерично в парламента.


Предложението за орязването на обезщетенията на полицаите не е на МВР, а на Министерството на финансите. Месец преди това провеждахме разговори и сме дали всички разчети на финансовото ведомство. Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова по време на блиц контрола в парламента. Тя обаче уточни, че не може да не се съобрази с желанието на финансовия министър да оптимизира бюджета.
"Предполагам, че не сте доволни от работата на МВР, и аз не съм доволна", заяви Бъчварова. Тя добави, че именно депутатите са тези, които са гласували сегашния бюджет на ведомството, отпускайки пари, с които не могат да си купят дори химикалки и принтери.

"Те работят в условията, в които сме ги поставили ние, тези условия не са добри, но въпреки това те работят", заяви Бъчварова. И се разкрещя на лидера на БСП Михаил Миков, че те са решили да се дават пари, които в момента изплаща сегашното правителство.

Вицепремиерката влезе остро на социалиста и дори се наложи Цецка Цачева да я усмирява. Впоследствие Бъчварова се извини за повишения тон, както и на тези, които са били принудени да протестират, и на другите, които заради това са променили плановете си.

Бъчварова оповести и решението, което сутриинта е било взето на срещата с полицейските синдикати при Бойко Борисов. Тя цитира премиера, че засега предложението за орязването на обезщетенията на полицаите ще бъде оттеглено.

related

Политика 4165475949227097072

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item