stoineff

ГАЗ-69 идва с мощен V8 - 6.1 литров мотор


Съветският военно-транспортен високопроходим автомобил ГАЗ-69 се завръща на пазара. 


Проектът е на руското тунинг ателие Truck Garage, като предвижда създаването на мощен и модерен автомобил, изпълнен в духа на познатата "текезесарка", съобщава automedia.bg.
ГАЗ-69 от 2016 година, както е наречен проектът, използва оригиналните рама и каросерия, които обаче са доработени и заздравени. За целта е използвано специално покритие Line-X, докато в интериора се залага на модерни уреди и оборудване, но решени в ретро стил.


Преобразеният руски всъдеход е получил и нов двигател - V8. Върховото предложение е HEMI с мощност 465 к.с., но клиентите могат да избират и между агрегати с обем 6,1 и 5,7 литра. TRUCK GARAGE се снабдява с двигателите от вторичния пазар на САЩ, като подбира мотори с пробег до 30 000 км, сочи информацията.

Напълно ново е и шасито на машината, като са подбрани мостове Teraflex, блокируем заден диференциал ARB и койловъри. Джантите са 17-инчови и са оборудвани с гуми за офроуд. Новият ГАЗ-69 ще бъде произведен в серия от само 12 екземпляра. Цените започват от 4 млн. рубли (приблизително 106 000 лв). Предлагат се версии с мек и твърд таван.

related

Технологии 8985449743844359263

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item