stoineff

ПулБол


ПулБол

Вярвате или не, България е футболна страна. Всички се интересуват от футбол, а много хора и практикуват този спорт.

В последните години снукър обществото в България нарасна неимоверно, а една от причините за това е организирането на ежегодния турнир България Оупън, който събира най-големите световни звезди в този спорт.

       
Играта, която предлагаме, е съвсем нова за България и обединява тези два спорта. Нарича се ПулБол и в глобален мащаб се рекламира като „Най-голямата маса за билярд и най-малкото футболно игрище в света“. ПулБол като спорт е изобретен изключително скоро, през 2011 година и все още не е добил популярност у нас. Идеята за популяризирането му в България възникна след като видяхме клипове на празненства на подобна маса, организирани от Будвайзер в нощен клуб, като крайният ефект е изумителен. Хората се забавляват, играят и пият бира – точно нещата, които се търсят от подобно заведение. Разбира се, таргет групата ни не се ограничава само до тук – ПулБол е подходящ за всякакви събития, може да се организират локални или национални първенства, като се пътува из областните градове в страната.

                Колкото до масата за ПулБол – тя е с дължина 8м., ширина 4,5 м. и височина на борда – 35 см. В интерес на истината моделите са два, като единият е с по-нисък борд, като по този начин рамката се поставя директно върху пода. Масите са покрити с изкуствена трева за по-реално усещане.


                Масата с високия борд е с предимството, че при попадане на топка в джоба, тя пада и се създава доста по-забавен и реален ефект. При този модел, конструкцията е повдигната на кубчета и може да бъде поставена и нивелирана на почти всякакъв терен.


                Масите са разглобяеми, като модулите могат лесно да бъдат сглобени от един човек. Конструкцията е достатъчно здрава, за да може да издържи играчите, а и празнуващите заедно с тях.

related

Спорт 5606732427247893214

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item