stoineff

Възможно ли е Хитлер да е фалшифицирал смъртта си?


Бивш агент от ЦРУ с полеви опит от над 21 години твърди, че нова разсекретена информация 


говори за това, че Адолф Хитлер е фалшифицирал смъртта си, след което е избягал на Канарските острови по въздух, откъдето е отплавал за Аржентина с подводница.
Боб Баер, прекарал живота си в контраразузнаването и шпионажа, казва, че официалната версия за самоубийството на Хитлер в бункера в Берлин не отговаря на истината. Той твърди, че наскоро разсекретени файлове на ФБР навеждат на мисълта, че следователите по онова време също са подозирали, че нацисткият диктатор се е застрелял сам в главата.

Според документалния филм „На лов за Хитлер” няма очевидци на самоубийството на Хитлер, нито някой, който е видял тялото му в бункера. Екипът на бившия агент е проучил серия от откъслечни доказателства. Въз основа на тях, по думите му, е възможно да се твърди, че Хитлер може да е фалшифицирал смъртта си и да е избягал през летище Темпелхоф ден, след като за последно е бил видян. Един от самолетите, излетели от Германия по време на масовото бягство на нацистите, се смята, че е превозвал багажа му.

В документалния филм Беар твърди: „Версията на правителството ни дава една лъжа. Ако файловете на ФБР бъдат видени, те ще придадат сериозен тласък на разследването. Това, което ние правим, е отново да изучим историята, историята, според която Хитлер е умрял в бункера, но колкото повече се ровихме, все по-ясно ставаше, че ние нямаме никакви факти за това”, казва той.

В един от разсекретените документи се изразяват притеснения, че тялото на Хитлер така и не било намерено, както и каквито и да е доказателства за неговата кончина.

Според противоречивата теория, Хитлер е отпътувал със самолет за Канарските острови. Там се е качил на подводница, която го е транспортирала до приятелски настроената към нацистите Аржентина.

related

новини 7909255160861285853

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item