stoineff

Личкана е оправдан за сгазеното дете

li4kana

Надявах се да бъда оправдан, радвам се, че въпреки, че съм Личкана, истината за това, което стана и което аз твърдях, излезе наяве. Благодаря на магистратите за това, че са разгледали случая безпристрастно. Съобщава  БЛИЦ, цитирайки Ангел Личканов-Личкана.

Преди около година пред джипа му в Пловдив се хвърли дете, което загина. Назначената тройна експертиза е доказала, че Личкана е шофирал по бул. „Цар Борис Трети Обединител” с разрешената скорост за това място от 48 км. в час. Момчето се е хвърлило пред колата, доказано е, че близкият до братята Васил и Георги Илиеви бизнесмен не е имал възможност да реагира и да избегне сблъсъка.

Поради липса на престъпление обвинението, което беше за смърт по непредпазливост, отпада и делото е прекратено, съобщава БЛИЦ позовавайки се на съобщение от Окръжна прокуратура Пловдив. Личкана каза още, че въпреки, че няма вина за трагедията, много съжалява за смъртта на 12-годишното момче. Когато стана катастрофата, той няколко пъти се опита да помогне, но не му беше даден достъп до родителите на детето, което около месец беше в кома. Сега смятал отново да потърси връзка с тях, за да изкаже съболезнования и да предложи помощта си.

related

новини бг 4244934944337556260

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item