stoineff

Радомирка е накълцана в Перник с нож

28-годишен мъж е наръгал с  нож 15 -годишната Зорница Спасова тази сутрин, научи “Интервю” - от свидетели на случката.


Тази сутрин, около 7.30 часа на Начална спирка момичето чакало автобус 16. Когато автобуса дошъл започнала до получава рани от нож от мъжа. Момичето е наръгано над 12 пъти, говори се за 13 или 15 рани. Прободена е както в гърба, така и в корема. Момичето започнало да пищи за помощ. Шофьорът на автобуса махнал табелата и тръгнал да кара към болницата, но в този момент се появила линейка и полиция на място.

И извършителят, и жертвата са от Радомир. Все още не е ясен мотивът за зверството, но ревност е една от водещите версии.

Майката на пострадалата е в болницата и не спира да плаче. Приятели на Зорница събират кръв за нея. “Хора, живеем в ад. Търсим кръводарители за Зорница”, призовават приятелите.


Разследването се води срещу Радослав Колев от Радомир, който в около 08. 30 ч. в понеделник е нанесъл 13 наранявания с нож по тялото на 15 годишно момиче.


Случката се е разиграла на автобусна спирка в Перник. По предварителни данни извършителят не е имал личен мотив и е действал от хулигански подбуди. Момичето е настанено в болница, съобщиха от пресцентъра на ОП Перник.

На място са извършени неотложни следствени действия – оглед на местопроизшествие, разпитани са свидетели, назначена е съдебно медицинска експертиза.

Нападателят е задържан от полицията. Предстои да му бъде повдигнато обвинение и да бъде задържан от прокурора за 72 часа, след което да се поиска вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

Колев има богато криминално минало. Бил е задържан многократно - повдигани са му обвинения за хулиганство, за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, за държане на наркотични вещества и за грабеж. Последното си наказание изтърпява в затвора в Бобов дол

related

Перник 2675242334818650471

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item