stoineff

Най-големия сайт за парфюми смени визията си, какво ново има в Parfium.bg


Най-големия сайт за парфюми смени визията си, какво ново има в Parfium.bg







Новият дизайн на Parfium.bg е не само стилен, красив и изчистен, но предлага страшно много възможности, с които впрочем трябва да разполага всеки един съвременен онлайн магазин. Лидерът в продаването на парфюми и козметика в българското интернет пространство от няколко месеца подсказваше за промяната, която вече е факт! И така..какво може да ни предложи новият дизайн на онлайн парфюмерията? За някои промяната може да е чисто визуална, но в интерес на истината зад новият външен вид на Parfium.bg, се “крият” сериозни технически промени.

По-добър изглед на мобилните устройства








Най-голямата разлика във външният вид на онлайн парфюмерията може да бъде забелязана в нейното визуализиране на екраните на мобилните устройства. Със сигурност няма да е преувеличено, ако кажем, че Parfium.bg, се показва по перфектен начин на всеки един таблет или смартфон, без значение от неговата марка или размер на дисплеят! Пазаруването чрез горепосочените мобилни устройства вече е максимално улеснено. За новите възможности за пазаруване обаче, ще стане въпрос след малко. Трябва да отбележим още впечатляващата скорост, с която се зарежда сайтът на мобилните устройства, както и възможността за чат на живо със съпорта на магазина! Лично ние за първи път виждаме тази функция пригодена за мобилните устройства!

По-бързо зареждане на сайта







Както споменахме вече, новият външен вид на онлайн магазинът за козметика и парфюми зарежда значително по-бързо от преди. Това важи не само за мобилната му версия, но и десктоп браузърите. Разликата е в няколко милисекунди, но определено, се забелязва. Подобрението, се дължи на изчистеният дизайн и новата структура на сайта, която малко или много олекотява визуализирането му.


Нова структура на категориите






Категориите не само, че се визуализират по различен начин от преди, но и има значително разлика в тяхната структура. Логичната взаимовръзка ще ви гарантира, че с няколко клика на мишката ще откриете това, което търсите. В началото може да ви се стори странна подредбата, но повярвайте, че всичко е направено за добро и впоследствие ще разберете колко голяма, е промяната в положителна посока!

Нови възможности за пазаруване












Едно от основните предимства на онлайн пазаруването, е, че ви спестява време от обикаляне по магазини в търсене на желаният продукт, докато сърфирате из магазините удобно настанили се на дивана вкъщи с чаша кафе в ръка. Именно върху това са се фокусирали разработчиците на Parfium.bg. Новите възможности за пазаруване значително ще улеснят престоя ви в магазина и не само това! Имате възможност с един клик на мишката да се сдобиете с желаният продукт! Впечатляващо, нали?


Много хора срещат проблеми с регистрацията в онлайн магазините. Тя тук е максимално улеснена и дори НЕ е необходима! Може да пазарувате от Parfium.bg, без да имате регистрация или да използвате фейсбук профила си. Всичко е максимално улеснено в полза на потребителя.

Блог




В новият блог на Parfium.bg ще намерите полезна информация относно козметиката, парфюмите и ред други интересни неща. Със сигурност ще ви бъде от полза това, което ще прочетете там. За да не пропускате най-интересни неща, промоции и оферти от Парфюм.БГ – абонирайте се за ежеседмичният им бюлетин. Ежеседмично ще го получавате на интернет пощата си, а индивидуалните отстъпки са допълнителен бонус към това!

related

Стоки и услуги 6484406213430382240

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item