stoineff

С кои очи патоанатомът даде това заключение?! Аз съм го видял, аз му затворих очите


"Синът ми имаше само една изразена аритмия, каквато имаме всички. Никога не е пил хапчета за каквото и да е. Той беше спортист", каза пред камерите на bTV Цецка- майката на убития Тодор от Враца. Така жената отрече появилите се в публичното пространство версии,че той може и да не пребит брутално, а да си е отишъл от сърдечни проблеми.
Почернената жена изплака мъката си ,че от цялата тълпа, която е стояла и само е снимала, се е намерил един ,непознат и до момента за нея човек, който е разбутал тълпата и е почнал да прави изкуствено дишане на детето и. Той е вадил езика на Тодор два пъти. "40 минути чакахме линейката и тя се забави. Приятелката му го заливаше с вода, а този човек му правеше изкуствено дишане", каза Цецка.

Пълни лъжи са оправданията на братята, че те не са го удряли и дори са му оказвали първа помощ. Откъде се появиха тези 28 удара в тялото на детето ми, допълни тя.

Бащата на Тодор- Емил не скри гнева си от заключенията на патоанатома,че по тялото на сина му не имала наранявания.
"С кои очи този човек даде това заключение?! Аз съм го видял, аз му затворих очите. Целия беше посинен. Ако патолога си беше свършил работата, сега щяхме да сме си прибрали детето. А ние го чакаме вече пети ден", казва таткото.

Кой е Тодор, кои са братята


Черен колан по таекуондо и треньор на начинаещите в школата, доброволец в местна организация за помощ на бездомни кучета и обичан човек - това е починалият Тодор Йорданов по описанията на близките му. Родителите и брат му, които от вторник насам са в центъра на медийното внимание, са категорични, че момчето не може да е предизвикало боя, защото не е бил агресивен. Местни журналисти казаха, че са говорили и с хора, които го познавали и твърдят, че бил "кибритлия" и лесно се палел.


Повечето местни, казват едно и също за братя Дамянови – не са известни, нямат репутация на криминални типове, нито присъстват по някакъв начин в публичния живот. Някои обаче са чували истории за по-възрастния - Десислав, че е избухлив и често провокирал боеве по заведения и дискотеки, също и че бил обвързан с криминални дейности. Според други и двамата братя са свързани с ГЕРБ и се занимават с купуването на гласове в района по избори. Регистрираната криминална проява на големия е шофиране в нетрезво състояние.

Страната на обвиняемите осезаемо мълчи. Близките на двамата братя не са се афиширали, а местните медии дори не направиха опит да ги издирват, защото според общото убеждение семейството им живее в отдалечено село и нямат какво да ги попитат. Автокъщата, за която се казва, че е тяхна, беше затворена.


Вижте видео от последните мигове на Тодор:


Последните мигове на Тодор
Убит ли е наистина Тодор?
Публикувахте от Интересно в 16 януари 2016 г.

related

новини 1972041641991215952

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item