stoineff

Екзекутор от ИДИЛ обезглави 15 годишен

Екзекутор от ИДИЛ обезглави 15 годишен

Екзекутор на „Ислямска държава”, спечелил си прозвището Булдозера обезглавил тийнейджър заради покъртително провинение – слушал западна музика. Това станало в Мосул, който на практика е столица на групировката в Ирак, съобщава британският „Експрес”.
Бруталният касапин е нает от терористичната групировка, за да извършва едни от най-потресаващите екзекуции за различни провинения, които ислямистите считат за престъпления. Булдозера вече се е специализирал в публичните наказания пред многобройни тълпи в Мосул.

Последната му жертва е 15-годишният Айхам Хюсеин. Той бил обезглавен на площад в центъра на града. Младежът получил смъртна присъда заради нарушаване на строг закон на шериата. Главорезите на „Ислямска държава” го изловили да слуша музика на преносим CD-плеър в магазина на баща си, който се намира на открития пазар в Мосул. Те го пребили и го завлекли в ислямския съд на ИД.

Въпреки драконовските забрани на редица дейности като пушенето и бръсненето, слушането на поп музика още не било в списъка. Въпреки това подбраните от терористите съдии решили, че Айхам трябва да бъде екзекутиран.

Близо 130-килограмовият Булдозер се отличил като един от най-забележителните бойци на „Ислямска държава”, след като през октомври миналата година отсече ръката и крака на ужасен тийнейджър със сатър. Фанатичният гигант, чието име и националност засега са неизвестни, е истинска знаменитост сред колегите си терористи. Той се придвижва с огромна картечница, която е толкова тежка, че обикновено трябва да се пренася с камион.

Наред с Джихади Джон – британецът, който се прочу като екзекутор на пленници, Булдозера е сред най-често появяващите се фигури в пропагандните видеоклипове на ислямистите.

related

новини 1037939357918919911

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item