stoineff

Буруджиева към Инджев: "Аз виждам вашия комплекс от онези времена"


Сериозна кавга се развихри в студиото на Нова телевизия относно номинацията на Ирина Бокова за шеф на ООН. Един срещу друг застанаха бившият депутат Татяна Буруджиева и журналистът Иво Инджев.


Ирина Бокова има най-големи шансове да се пребори за поста шеф на ООН. Това заяви Татяна Буруджиева. По думите ѝ много скоро обществото ще се убеди, че нейната кандидатура в никакъв случай не е само руска.

"Сергей Лавров говори от името на Източна Европа за кандидатурата на Ирина Бокова. Питани ли са обаче държавите в Източна Европа дали са съгласни с нейната номинация", коментира от своя страна Иво Инджев. Според него, Бокова говори по начина, по който нейните обожатели и ухажори искат да чуят.

"Аз виждам вашия комплекс от онези времена", контрира го Буруджиева, а Инджев отговори: "Аз ще стана и ще си тръгна, защото вече казах, че няма да сядам на една маса с хора, които ме засягат на лична основа."

"В България няма дискусия за кандидатурата на Ирина Бокова. В България да си прозападно настроен е равно на ислямизъм. С какво Марин Райков е по-слаб дипломат от Ирина Бокова", каза Инджев, а бившата депутатка отговори: "Той няма нужния опит, който е задължителен за тази позиция. Истина е обаче, че трябва по-голяма дискусия. Няма алтернатива на Ирина Бокова."

related

Политика 5253160312748318930

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item