stoineff

Оферти за хотели във Велинград

Оферти за хотели във Велинград


Едни от най – добрите български  хотели се намират във Велинград, показател за което което са и множеството оферти из различни сайтове за обяви в интернет.

След като града бе обявен за  СПА столица на България, конкуренцията ражда и все по – високо качество на услугите в туризма и хотелиерството.  От друга страна безспорните природните дадености са предпоставка курорта да се развива и да става все по – популярен и извън пределите на страната.

Разположен в Чепинската котловина на Западните Родопи,  Велинград е образуван от сливането на селата Лъджене, Каменица и Чепино.

Уникалното географско положение, климатичните фактори и състава на минералните вода в курорта са предпоставка за профилактиката и лечението на различни болести.  Голяма част от хотелите в региона наблягат в своите оферти си именно върху профилактиката на белодробни, геникологични и опорно-двигателни и травматични заболявания.

За разлика от сезонния туризъм като по Черноморието и Банско, например (които са актуални през лятото и зимата съответно) – във Велинград можете да почивате целогодишно като цените на офертите на повечето хотели са доста примамливи и много изгодни. Например за 138 лв. на човек можете да прекарате луксозна двудневна СПА – почивка в петзвездния Грандхотел Велинград.

Старите балнеолечебници и санаториуми са обновени и в тях могат да почиват хората с ограничени бюджети, използващи програмата на НОИ, за профилактика и рехабилитация. Някои от новите и модерни хотели също са включени по програмата.

Повече подробности и оферти за хотелите предоставя специализирания сайт : http://velingradhotels.com/, от който можете да закупите ваучер, или да направите резервация за почивката си. На горния адрес има събрани оферти за хотели във Велинград от почти всички големи и популярни сайтове за групово пазаруване.


Успоредно с лечебните  минералните извори вие можете да прекарате незабравими моменти разхождайки се сред красивите склонове на една от най - красивите планини на България -  Родопи.  През зимата можете да използвате 2 ски писти. А всеки българин е добре да посети един от символите на града - най-големият карстовият извор в страната ни - Клептуза.  Интересни истории можете да чуете за крепостта Цепина, която се намира само на 18 километра източно от Велинград (а и е хубаво да я посетите ако използвате оферта за почивка в хотел за повечко дни)

Ако решите да прекарате луксозна СПА почивка във Велинград първо прегледайте офертите на някой от най - добрите хотели:


Хотел  категория брой помещения
Роял Спа Велинград 5 звезди 111
Балнеокомплекс „Свети Спас“ 5 звезди 145
Двореца 5 звезди 109
Макси 5 звезди 108
Акватоник 5 звезди 96
Гранд Хотел Велинград 5 звезди 82
СПА клуб „Бор“ 4 звезди 92
СПА хотел „Селект“ 4 звезди 75
Здравец 4 звезди 90
Олимп 4 звезди 73
Hotel Royal Spa 4 звезди 167
СПА хотел „Рич“ 4 звезди 51
Лъки Лайт 4 звезди 27
Балнеологичен център „Камена“ 3 звезди 123

related

туризъм 4951425693205122362

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item