stoineff

Дамските чанти – завършващ щрих към визията на съвременната жена

Дамските чанти – завършващ щрих към визията на съвременната жена

В далечното минало чантите са били просто средство за пренос на багаж. 


Днес можем да открием много техни разновидности – куфари, раници, чанти за ръчен багаж, плажни чанти и не на последно място функционалните и удобни дамски чанти.

Дамските чанти днес са онзи последен, но толкова важен моден аксесоар, превърнал се в завършващ щрих към визията на всяка съвременна и уважаваща себе си дама.

Оригинални или реплики, малки или по-обемисти, светли или тъмни, с щампи, капси или токи, дамските чанти говорят недвусмислено за вкуса, характера, социалния статус и предпочитанията на своята притежателка.

Дамската чанта тип портмоне издава характера на кокетката, докато обемната практична изчистена чанта е характерна за жената домакиня, тази която държи всичко да бъде подредено на точното място, в точната преграда и джоб.

Различните поводи също предопределят в голяма степен избора на дамската чанта.

За проява на лош вкус се счита да отидеш на сватба или бал с голяма, тъмна, несъобразена с цвета на тоалета дамска чанта. Затова и дамските чанти се разделят на официални и ежедневни.

Изборът на дамската чанта в ежедневието е значително по-лесен. Там нещата се свеждат до вкус, предпочитание, практичност.


Сезонът също оказва своето влияние върху избора. Лятото и пролетта ни зареждат с енергия, с усещането за свобода и лекота и ни карат да предпочитаме светли и свежи цветови комбинации. Есента и зимата напротив, карат ни да изпадаме в меланхолия и накланят предпочитанията към тъмните цветове, които преобладават.

Днес да избереш „своята дамска чанта“ е едновременно лесно и сложно, защото големият избор ни улеснява и затруднява много в същото време.

В магазина, онлайн, та дори на улицата, предлагането и разнообразието на тези аксесоари е наистина впечатляващо.

Моделите на чантите са удобни и функционални в най-разнообразни размери. И ако стандартът ни го позволява, безспорно, бихме се спрели на някой нов дизайнерски модел.

За средностатистическата жена са всички онези реплики на дизайнерски дамски чанти, които „почти по нищо“ не се различават от оригинала.

Съвременната дама със сигурност може да се похвали поне с десетина разнообразни чантички в гардероба. Всяка от тях е със свое специфично предназначение, визия и мисия. Тя е предпоставка за по-добро самочувствие и ни навява прекрасни спомени от поводите по които сме били с нея.

Дамската чанта е не само моден аксесоар и допълнение към тоалета, но и неделима част от нашето женско Аз. Може да откриете хубави и евтини дамски чанти дори онлайн в определени магазини като NovaChanta.com.



related

новини 6326018578702808983

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item