stoineff

5 Идеи за Мъжки Подарък

Подарък за мъж

Често подаръците за мъже са скъпи, неподходящи или просто недостъпни. Случаят обаче не е такъв с тези 5 интересни идеи за мъжки подарък!


Когато помислим за типично мъжки подаръци, първосигнално в съзнанието ни изплуват възможно най-клишираните идеи. Обикновено това са електроника, автомобили и скъпи часовници. Дотук добре, това са все неща, които ще се харесат, но достъпни ли са те на практика? Може ли за всеки празник да подаряваме на мъжа си смартфон, часовник, таблет или нов автомобил? Би било чудесно, но за да осъществим подобна идея за мъжки подарък, вероятно трябва да живеем в замък, в чиито двор да е поникнало дървото на парите.

За такива на пръв поглед безизходни ситуации, когато идеите ви за подарък са тривиални, невъзможни за осъществяване или просто липсват, Ви предлагаме 5 различни идеи за мъжки подарък, които лесно ще се вместят във всеки бюджет и с които може да докопате за нула време от онлайн магазин Dreboliiki.com

Мелничка за пипер – Бейзболна бухалка


Мелничка за пипер – Бейзболна бухалка

Въпреки, че готвенето често се счита за женско занимание, то това със сигурност не се отнася до приготвяне на барбекюто. Ако вашият рожденик е изявен майстор в кулинарната сфера, то тази гигантска мелничка за пипер е подарък, който определено ще му хареса. Оборудвана със смилащ механизъм от неръждаема стомана, който позволява настройка между фино и едро мелене на зърната и тяло от естествен бук, с дължина от 72 сантиметра, тази царска мелничка за пипер е достоен помощник както в любителската, така и в професионалната кухня.

samorazbyrkvashta-termo-chasha

Саморазбъркваща се термо чаша

Стандартната саморазбъркваща се чаша беше създадена, за да улесни живота на всички мързеливци, но за разлика от предшественика си, новият модел саморазбъркваща чаша е насочен към нуждите на активно спортуващите. Новата саморазбъркваща се чаша е модерната алтернатива на познатите шейкъри, която ще разтвори протеина в млякото ви за секунди. Чрез автоматизирана перка на дъното на чашата, съставките във вътрешността й, се завъртат в неспирен водовъртеж, който създавате с натискане на копчето, разположено на нейната дръжка. За да стане подходяща за пренасяне в сак или раница, формата на чашата е издължена, капацитетът й увеличен, а термоизолацията и сигурността при затваряне – подобрени.
stomaneni-ohladiteli-cherep

Метални охладители за напитки

За любители на алкохола, тези охладители за напитки, са най-подходящият, мъжки подарък. Металните охладители изстудяват напитката ви, без да се разтварят в нея и да я разводняват, без да отделят какъвто и да е аромат и без да променят изобщо вкуса й! Макар да звучи прекалено магично, обяснението е просто – охладителите за напитки притежават дебела „черупка“ от неръждаема стомана, а вътрешността им съдържа специален, нетоксичен гел, на който се дължат уникалните им изстудяващи свойства.
Позлатено тесте с карти

Позлатено тесте карти

От Древен Рим насам, играта на карти винаги е била сред любимите занимания на мъжете. Покер, Свара, Белот… ако споменаването на тези игри не може да остави мъжа ви безразличен, то за него няма по-готин подарък от специално тесте карти. Благодарение на финото си покритие от истинско, 24-каратово злато, това тесте карти за игра е устойчиво на замърсяване, петна и намокряне, което го прави изключително ефектен и практичен подарък.

chasha-za-bira-butilka

Чаша за бира – Обърната бутилка


„Мъжете знаят защо“ не случайно е един от най-успешните рекламни слогъни у нас и поредно доказателство за любовта на мъжете към бирата. Ако вашият рожденик е сред почитателите на любимата газирана напитка на мъжете, за него няма по-подходящ подарък от чашата – обърната бутилка. Сред предимствата на тази необикновена чаша за бира е двойната стена от стъкло, благодарение на която, чашата не се изпотява и хлъзга, когато я напълните със студена бира. Идеята на този продукт обаче е съвсем друга – когато е пълна, стените й създават визуалната илюзия, че вместо чаша, в ръцете си държите наопаки обърната, бутилка бира. Целта на забавния й дизайн очевидно е да си помислите, че май сте прекалили с бирата.

related

Стоки и услуги 5873335382945066772

Публикуване на коментар

  1. https://boxtoremember.com/

    Тук има много интересни кутии с изненади за поводи, професии, различни празници. Във всяка кутия подаръците са различни, някои могат да се персонализират с име, а към всеки предмет има послание. В допълнение, младежи с увреждания съдействат за изработката.

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item