stoineff

Да освежим Интериора си през Лятото!

Да освежим интериора си през летния сезон донякъде е наложително. Лятото е сезон на свобода, промяна и нужда от зеленина, минимализъм и свежест. Нуждата от малко свежест у дома, крещящо ни зове и дори в разгара на сезона не е късно да се запретнем и да осъществим плановете си за промяна. За да приспособите интериора си към Летните дни и нощи, сме събрали за вас няколко не скъпо струващи и ефективни съвета. Ето и какви са те:

Почистете!


Сега да не си помислите, че статията вместо за освежаване е за чистене, съвсем не. За да освежим интериора си е нужно да премахнем от вкъщи всички тежки покривала, одеяла, килими и всичко тежко, мъхесто и тъмно на цвят. То обезателно ни напомня за Зимата и не допринася никак за комфорта ни през летните горещини. Приберете всички неща с такъв характер от интериора си и ги заменете с ярки, свежи, леки и светли тъкани. За да пропуснете лятното слънце да гали дома ви, то трябва да си изчистите и прозорците от мрачната и прашна зимна пелена, която ги покрива. Така след, като с малко почистване тук и там разведрихме интериора следва да преминем към стъпка номер 2 от тези спомагащи да освежим интериора си.

Освежете дома с Цветя и Декорации за Градина.


Когато е Лято всичко е отрупано с цвят и е толкова красиво. Може да внесете Лятото в дома си, като поставите във всяка от стаите си различни по форма и текстура вази с рязан цвят. Тези, които са фенове на живите цветя могат да заложат на пищно-цъфтящите летни видове, саксийни цветя за интериор. Поставете ги на групи по первазите, на цветарници или на повдигнати подове. Относно градинската декорация за вътрешна украса не прекалявайте! Можете да си направите в най-голямата стая в къщата ви една композиция от глинени фигурки с различен размер, но бъдете минимални. По-добре заложете на по незабележимите детайли, като морски колела и мрежи, за стенна украса в тон с интериора ви или пък на малките фонтанчета със светлинен ефект между композиция от живи цветя. Да освежим интериора си с цветя е супер през всички сезони, но през Лятото е задължително.

Ярки Цветове на Малките Детайли и Мирис на Лято.


Какво по хубаво от мириса на Лято, а той е свързан неизменно с мириса на море, слънце, морски бриз и свежест. Като почнем от банята и душ-гела ви и се стигне до свещичките с мирис и освежителите за въздух, можем да изпълним дома си с мирис на Лятна свежест. Но отново внимавайте да не прекалите, ако миризмите са твърде натрапчиви, няма да постигнете желания ефект за освежаване на интериора. Препоръчваме ви да заложите на цитрусовите свежи комбинации или на мирис на магнолия, круша или плодове, като малини и ягоди. Свежите цветове в детайлите на интериора ни са перфектния начин да освежим интериора си и то видимо. За целта заложете на ярките тонове, като жълто, оранжево, тюркоаз, морско синьо и розово. Вмъкнете ги сред декоративните възглавнички, съдовете за хранене, декоративните свещници, тишлайферите за маса, лампионите, малките килимчета и рамките за снимки.

Минимализъм, Щампи на Цветя и Плодове, и Зеленчуци, и Зеленина.


Лятото е перфектен сезон за зеленина в интериора ни. Ако имате палми в саксии и големи, и пищни зелени цветя, то сега е момента да акцентирате върху тях. Сега е момента да приберете и всичко излишно в интериора си и да го оставите възможно най-изчистен и минимален. Ползвайте съдове и приспособления в домакинството гъвкави относно използване вън или вътре в къщи. Подходящи са пластмасовите съдове с щампи на плодове, зеленчуци и цветя.

Плажни детайли, натурален изглед и пребоядисване.


Няма нищо по свежо, с което да освежим интериора си от пребоядисването. Цветовете трябва да са свежи, ярки на места. Ако не ви се пребоядисва къщата, то пребоядисайте стая, стена или просто мебел в ярко синьо, жълто, розово или оранжево. Ползвайте бял текстил. Бялото е перфектно за Лятото. Вмъкнете в интериора си малки мидени сувенири, плажни декорации и неща напомнящи на морския бряг. Преди всичко трябва всичко в къщата ви да е натурално. Дори една дървена купа с свежи сезонни плодове е чудесна декорация.

Да освежим интериора си това Лято и то без да похарчим колосална сума пари е възможно. Е, какво чакате, започнете да внасяте свежест в дома си още сега!



В дамски портал https://hubavica.net можете да намерите още много свежи идеи за и офиса.

related

новини 638797096716620116

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item