stoineff

Най- скъпите персонални подаръци

златни-кралски-прибори-подарък

Всеки човек обича да получава подаръци, но не всеки е добър в това да подарява такива. 

Има много начини да зарадвате близките и приятелите си по уникален начин, особено когато вложите личен елемент. При подаръците за мъже винаги е било по-лесно, тъй като с лекота можем да постигнем момента на изненада – стига да знаем от какво имат нужда, можем да ги зарадваме в най-неочаквания за тях момент. При жените обаче е доста по-сложно, тъй като ние винаги сме подготвени за „неочакваният момент на изненада“. Според направено проучване подаръците, които съдържат символи, които отразяват личността на човек са много по- предпочитани, съобщават от yaza.
При различните поводи можете да използвате няколко метода за създаване на уникалност при подаръците. Например гравирането е персонален подход към всеки човек, защото думите, които бихте написали със сигурност ще значат много и ще се помнят винаги. Гравираните часовници и гривни са най- подаряваните подаръци.
В последно време актуално е и щамповането на всякакъв вид пособия като тениски, шапки, възглавници, пъзели и др. Страхотно ще е ако изображението е нещо, което например сами сте нарисували. Доста хора залагат на създаването на спомен – например подарък заря, подарък с адреналин (скок с бънджи или рафтинг), подарък екскурзия.


Ето и някои от най- уникалните персонални подаръци

• Ръчно изработена картичка с диаманти, подарена на принцеса от Дубай./ 17 000 евро/
• Ръчно изработено колие с рубини и диаманти подарено на дъщерята на руски олигарх, с медальон буква /400 000 евро/
• Гравирана посуда от чисто злато, подарена на принц Уилям /120 000 евро/
• Албум за снимки, на стойност 50 000 евро с диаманти и изумруди за раждането на наследник в едни от най-богатите турски семейства
• Златен бюст, подарен на княз Фридрих /70 000 евро/

related

Стоки и услуги 6485628790772126469

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item