stoineff

Село в Италия е срутено до основи след нови трусове


Ситуацията в Италия след земетресението остава бедствено и сложно. Нови трусове са съборили буквално до основи къщи в село, предаде bTV. Земетресението е 4,8 по Рихтер. Спасеното момиченце от вчера е добре. Тя е настанена в болница. Били са спасени още деца.
Но колкото повече минават дните, толкова повече намаляват шансовете те да са живи. Спекулира се, че броят на загиналите надминава 250 души. Възможно е броят на загубилите живота си да се окаже много повече, твърдят оргaните на реда.

Институциите в Италия действат изключително прецизно и систематизирано. Само през първия ден се наблюдаваше някаква паника.

Много бързо се строят палаткови лагери и се помага на хората. Припомняме, че информацията до тук е, че 250 души са загинали при земетресението в Централна Италия, съобщи Имаколата Постильоне, ръководителка на службата за гражданска защита, на пресконференция в Рим. Хоспитализирани до момента са 365 ранени.

related

Свят 2056865143669476443

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item