stoineff

Деца ислямисти от ДАЕШ убиват кюрдски военнопленници

isis

В поредното гадно видео, произведено от пропагандната фабрика на "Ислямска държава", се вижда как деца екзекутират затворници в Сирия, пише "Дейли мейл". Таблоидът добавя, че едно от децата е с британски произход и е синеоко, което звучи малко расистко...
Отвратителното 9-минутно видео е било записано от бойци на "Ислямска държава" във все още столицата на главорезите - Рака и демонстрира, че организацията става все по-брутална.

Видеото показва пет момчета - засега се знае, че са от Великобритания, Египет, Турция, Тунис и Узбекистан, които размахват оръжие зад коленичилите затворници.Един от младежите прави непонятна за повечето, които ще я чуят, реч на арабски и удря цигански шамар по темето на един от тези, на които им предстои екзекуция. След това (за щастие поне това е изтрито от клипа) убиват и петимата кюрдски бойци, които са били заловени по време на битка.

Според "The Sun", английското джехадистче е било идентифицирано като Абу Абдула ал-Британи. Той е бял, със сини очи, както вече стана дума, и още няма как да има голяма брада по обективни причини. Според непотвърдени сведения той е син на Абдула ал-Британи, млад британски джихадист, който бе оженен в Сирия, а след това бил убил при атака на дрон.

Според английския Таймс, по време на видеото със затворниците момчетата казват: "Никой не може да спаси кюрдите, дори и подкрепата на Америка, Франция, Британия, Германия, и другите дяволи в ада." Малко по-късно на друг клип се виждат вече безжизнените тела на кюрдите с пръснати глави. Дори и да бъдат съдени в нормална държава, невръстните джихадистчета едва ли ще понесат сериозни последици заради възрасттта си.

related

новини 3686884003615861899

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item