stoineff

Комплексни охранителни услуги

Видеонаблюдение

„Ние предлагаме сигурност!“
Кратко, ясно и сигурно - това е мотото на софийска фирма за охрана, когато става въпрос за частна охранителна дейност, от която напоследък имаме все повече и повече нужда. Фирмата е известна като Глобал Секюрити Сървисис – накратко с инициали GSS както ще я намерите в Интернет и същевременно легално на пазара с официален безсрочен лиценз от ГДНП за упражняване на дейността си. GSS предлага оптимални варианти за Вашата, тази на близките, за имуществото и бизнеса Ви сигурност.

Кои са Глобал Секюрити Сървисис?

GSS е фирма за охрана, сформирана от професионалисти с дългогодишен опит, чиято основна цел е да осигурява най-доброто от съвременната методика и техники за физическа охрана, модерна сигнално-охранителна техника и комплексни охранителни услуги от висок клас.

Какви услуги предлага Глобал Секюрити Сървисис?

GSS се старае да подхожда индивидуално спрямо всеки клиент и поръчка за охранителна дейност. Клиентът има свои собствени предпочитания както за цена и видовете дейности в пакетната услуга, така и за методиките, с които те ще бъдат осъществени. Концепцията за сигурност се оформя на базата на четирите основни услуги, предлагани от фирмата.

Физическа охрана
GSS разполага с опитен екип от охранители, лицензирани според нормативната уредба на Закона за частна охранителна дейност, преминали през нужната подготовка и обучение, както задължително  според ЗЧОД, така и вътрешно фирмени обучения. Всички служители са снабдени със средства за самозащита, както и модерни, сигналзиращи опасност уреди като паник бутон и радиостанция. Предлага се дневна, нощна и целодневна физическа охрана.

Видеонаблюдение
Услугата за видеонаблюдение се оформя съгласно изискванията и нуждите на клиента, като за видеомониторинг плана се посочва продължителността и честота на услугата, изброяват се всички избрани технически средства за целта, а също така се уточняват подробностите за вариантите на действие в случай на възникнала опасност.

СОТ
СОТ услугата следва европейските стандарти за модерно охраняване чрез сигнализираща техника, като се оформя индивидуално за всеки клиент. Предлагат се алармени системи – в това число и за пожароизвестяване, системи за контрол на достъп и дори по-нестандартни решения за сигурност, както и пълно целодневно сервизно обслужване. СОТ услугата следва закономерните решения и планове за видеонаблюдение и осигуряване на безопасността на клиента.

Комплексни охранителни услуги
С комплексните охранителни услуги GSS предоставя възможност на клиентите с висок риск от опасност както за живота, така и за бизнеса или техни имоти, решения за пълна сигурност и надеждност в охраняемата зона. Това е услуга за максимална сигурност и най-често тя се базира на повече от 1 услуга от горепосочените в зависимост от конкретните нужди на клиента.

related

Технологии 8732251122464511575

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item