stoineff

Цветанов с първи коментар след загубата на Цецка Цачева във Фейсбук

Цветанов с първи коментар след загубата на Цецка Цачева във Фейсбук

Цветан Цветанов се обърна към членовете на ГЕРБ във Фейсбук.

Скъпи членове и симпатизанти на ГЕРБ,
Приятели,
Благодаря на всички Вас, които упражнихте правото си на глас! Благодаря на всички, които останаха верни на ценностите на ГЕРБ и на дясната идея, и дадоха гласа си за европейския път на България.

Ние също ще останем верни на ценностите си и ще продължим да провеждаме политиките, за които работим вече цяло десетилетие. Политики в интерес на хората. Политики с ясна европейска ориентация за България. Политики за стабилност и растеж.
Ще останем верни и на убеждението, че популизмът и лъжливите обещания са вредни за държавата и за бъдещето на поколенията след нас.
Затова ще продължим да следваме още по-уверено пътя, по който се движим заедно от зараждането на идеята ГЕРБ. Сигурен съм, че обединени около идеите и принципите си, ще постигнем още много успехи.
Бъдете силни! Продължаваме напред!

Председателят на предизборният щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов заяви, че популизмът и лъжливите обещания са вредни, и увери, че партията ще продължи да провежда политиките, за които работи от създаването си.

 Това е първият му коментар в социалната мрежа след загубата на Цецка Цачева на президентските избори и депозираната оставка на правителството. Днес той благодари на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ и на всички, "които останаха верни на ценностите на ГЕРБ и на дясната идея и дадоха гласа си за европейския път на България".

"Ние също ще останем верни на ценностите си и ще продължим да провеждаме политиките, за които работим вече цяло десетилетие. Политики в интерес на хората. Политики с ясна европейска ориентация за България. Политики за стабилност и растеж", увери той.

"Ще останем верни и на убеждението, че популизмът и лъжливите обещания са вредни за държавата и за бъдещето на поколенията след нас", заяви още Цветанов. Той посочи, че ГЕРБ ще следва по-уверено пътя си. "Сигурен съм, че обединени около идеите и принципите си, ще постигнем още много успехи", смята зам.-председателят на партията.

related

Политика 1198386708579375974

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item