stoineff

Handmade продуктите набират все повече почитатели

bathroom-handmade

Информирахме се за събитията в света на интериорния дизайн от професионалисти, които наблюдават отблизо световните тенденции и събития. 

По думи на Анна Ван Донген, която е интериорен дизайнер, събирането на природата в дома ще бъде силна тенденция през 2016 г. - от използването на растения до живи стени. За да премоделирате декора в спалнята, детската и стаята за гости, банята, заложете на градинарски вдъхновени платове и тапети. Друга основна тенденция за тази година е комбинирането на естествени материали като дърво, камък, корк, метали (по-специално месинг и мед). Комбинации ще варират от класически такива като дърво и мрамор до по-нетрадиционни такива като суров бетон и злато. Простотата на формата ще бъде от ключово значение за начина, по който всеки материал ще се смесва заедно.

Според Сара Бъркли, друг интериорен експерт, 2016 е годината на OrganicGlamour: 

занаятчийски предмети, естествени материали, заснети през с метален, ботанически теми, и средата на века модерни мебели стил, включващ някои големи парчета. Gold се отличава силно, но смесването си метали остава ключов тенденция, и по-мек, пастелен боя палитра се промъква вътре. Да обичаш на стария свят блясък!

За 2016 виждаме засилваща се тенденция към използването на месинг и топли златни тонове, смята Хилари Уайт, която е също интериорен специалист от световен мащаб. Тази тенденция набира скорост и популярност и според нея включването на мед, бронз и розови нюанси продължават и тази година да бъдат изключително интересни и предпочитани в световен мащаб. "Artisanal" ще бъде още една ключова дума в интериора с възраждане на естествени влакна, органични форми, ръчно изработени аксесоари и ръчно тъкáн текстил. Промените в дизайна и интериора следват настроението далеч на зад в миналото, а изпълнението на Индустриалната култура виждаме в цветовете и текстурите, които започват да заменят хром с мед и злато за неутрален бутиков и лъскав вид при хотелите, мотелите, почивните станции и останалите сгради, които следват отблизо тенденциите в интериора.

Източник: http://spalno-belyo.com

related

Интериор 5055612676666188102

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item