stoineff

Кризата в Левски

Кризата в Левски
Кризата в Левски как да не се отрязи и на футболистите от първия отбор. Отказа на Спас Русев от акциите  може да не засегне тима, но ако ситуацията остане непроменена, то това ще се случи през лятото.

В състава има доста играчи, чийто договори изтичат с края на първенството.

Сред тях има и доста основни футболисти. От защитата с договори до края на кампанията са обвързани капитанът Веселин Минев, Александър Александров и Сашо Александров. В халфовата линия положението също е деликатно - Георги Костадинов и Джереми де Ноойер също след няколко месеца стават свободни агенти. Подобна е и ситуацията с Антонио Аниете.

И докато заради обявената политика с налагането на повече юноши и българи в състава от лятото Левски трудно щеше задържи Де Ноойер и Аниете, то плановете за останалите бяха други. При така създалата се ситуация обаче преговорите за нови договори са замразени.

Вчера сините проведоха една тренировка, която бе закрита за медиите. Тимът се готви за съботното домакинство на Локомотив Горна Оряховица.

„Очаквам Спас Русев да се върне. Нагласите са на сбирката в зала „Универсиада“ тази вечер хората да се обединят около призив за завръщането на бизнесмена като собственик на Левски, а той ще приеме поканата отново да стане главен акционер“, заяви председателят на тръст „Синя България“.

„Личното ми мнение е, че цялата драма с връщането на акциите беше направена, за да се дискредитират двете най-големи фенски организации на Левски – Националния клуб на привържениците и тръст „Синя България“, заради позицията им по време на Общото събрание в понеделник“, допълни шефът на тръста.

Сбирката тази вечер е с начален час 19:00.

related

Спорт 3256623399942089330

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item