stoineff

Наркоман закла майка си в Русе


Ужасяващо убийство потресе Русе. Жертвата е 63-годишна жена, работеща в Италия, която се върнала преди време в дома си в страната.


Трагедията се е разиграла около 17 часа на ул. “Солун” в къща, намираща се срещу Военното поделение. Синът, който и друг път е създавал проблеми на родителите си, се е скарал с майка си. 63-годишната жена работи в Италия, но се била върнала за известно време у дома. Не е известно какво е породило скандалът, но младият мъж под въздействието на дрогата е взел нож и е намушкал многократно майка си. Последният удар е бил в главата й, след което е избягал.

Бащата Андрей, който е пенсионер, пръв се натъкнал на кървавата гледка. Той намерил съпругата си мъртва, обляна в кръв. Незабавно подал сигнал на тел. 112, като съобщил, че подозира сина си в престъплението. Близки на семейството казват, че родителите и друг път са подавали сигнали срещу сина си заради дрогата и заради скандали.

На място веднага е бил изпратен екип на „Спешна помощ“, който само констатирал смъртта на жената. Полицейски екипи отцепиха района, както и една от съседните къщи, пред която имаше кървави петна. Криминалистите започнаха оглед, като на този етап се въздържаха от коментар.

Семейството има двама сина, като по-малкият Виктор е известен като проблемен. Съседите коментираха, че са шокирани от станалото, а извършителят продължава да се издирва от полицията.

related

Русе 2831960477985285217

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item