stoineff

Вълшебна СПА почивка в Пампорово

Вълшебна СПА почивка в Пампорово

Наближава пролетта, а с нея и дългата поредица празници и почивни дни. Логично е всеки да помисли как да организира почивката си през това време. За да отговорят на нуждите на своите гости, хотелите по нашите курорти изготвят съблазнителни оферти. Градският сняг се стопи, но ски курортите бързо и лесно смениха офертите за ски промоции с оферти за СПА почивки или комбинирани ваканции.

В този дух на туристическа нагласа Комплекс Форест Нук в Пампорово е приготвил оферта за активно почиващите и спортуващите, която включва ски и разпускаща СПА почивка за двама за две и повече нощувки.

Още подобни туристически оферти може да видите в сайта на Top20oferti.bg и да резервирате своята почивка навреме при най-добри условия и цена. А настоящето предложение може да откриете в категорията „Хотели Пампорово“ тук: http://top20oferti.bg/хотели/пампорово/

И така срещу цена от 192 лв. комплексът предоставя за двама човека две нощувки с включени закуска и вечеря, СПА пакет, транспорт до ски център Студенец и обратно, отстъпка при наем на ски оборудване.
Форест Нук е уникално проектиран почивен к
омплекс. Той се намира сред гората, в сърцето на девствената природа, на пътя от Пампорово за Смолян. Апарт- хотелът работи през цялата година. Намира се съвсем близо до ски център Студенец, на 3 км отдалечен от центъра на курорта Пампорово и на 15 км. от Смолян.
Комплексът се състои от два отделни корпуса, които са на шест етажа. Към тях са включени девет изключително луксозни семейни вили. Апарт- хотелът предлага общо 220 помещения за настаняване, които са изключително стилно обзаведени. В една от вилите е разположен модерен ресторант и най-мащабния нощен клуб на територията на Пампорово, който работи предимно през зимните месеци.

В основната сграда се помещават уютна механа, главна рецепция, модерен лоби бар, забавен детски кът, киносалон, магазин. През летните месеци за храненето на гостите се грижи предимно механата. Комплексът разполага с атрактивна мини ски писта, на която се провеждат множество забавни игри. На барбекюто в комплекса сами можете да си приготвите това, което ви се яде.

Обзавеждането на стаите и апартаментите е модерно и удобно. Всички помещения имат модерен телевизор с разнообразни сателитни канали, безжична безплатна интернет връзка, през зимата се отопляват с парно, в банята има душ кабина. Апартаментите с две спални имат обширен хол, съчетан с трапезария.

Фамилните вили са най-луксозни и предоставят приятна почивка на цяло семейство. Те са двуетажни, като на първия етаж са разположени кухненския бокс, заедно с всекидневната. Боксът има съвременни вградени кухненски уреди и всичко необходимо за хранене. За уюта във вилата до голяма степен допринася камината на дърва. Нейната роля е предимно естетическа, защото за отоплението се грижи парното. Край телевизора и DVD- то семейството ще прекарва спокойни и уютни вечери.

До втория етаж, където се намират двете бани и спалните, отвежда елегантна стълба от дърво.
Виждате, че комплексът максимално се е погрижил за уюта и комфорта а своите гости. В допълнение идват и бонусите от офертата- безплатното използване на  детския кът. Безплатно е и използването на закрития басейн, фитнес центъра и сауната. За тези, които ще се възползват от организираното пътуване до ски центъра Студенец, има възможност да използват безплатно ски- гардероба. Скиорите могат да похапнат в ресторанта за бързо хранене на пистите. Предлага се четири степенно меню на цена от 10 лв, ако сте придружен от дете, за неговия обяд ще заплатите 6 лв.

Децата до 6 годишна възраст не заплащат нищо за настаняването и храненето в комплекса.
Хотелската оферта, която открихме в сайта Top20oferti.bg е наистина чудесна и дава заявка за релакс и зареждане с енергия от природата.

related

туризъм 3448298139291469866

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item