stoineff

Защо да изберем автомобил с въздушно окачване

Защо да изберем автомобил с въздушно окачване


Избирането на автомобил в днешно време е голямо предизвикателство, предвид различните подобрения, притежавани от модерните превозни средства.

 Някои хора биха харесали коли, които са практични и икономични. Други биха предпочели високотехнологичните решения в едно превозно средство, а трети биха избрали автомобил, с който да привличат погледите на останалите участници в пътното движение, което би говорило и за определен статус на притежателите на това возило.

Всичко това може да бъде гарантирано само с един избор на автомобилна характеристика. Става дума за въздушното окачване, което по-скоро е една от опциите, които не са задължителни при маркетинговото представяне на една кола. Но тази опция си има определени предимства, които не могат да бъдат подценени, както от самите автомобилисти, така и от специалистите, които се занимават с анализирането и оценяването на различните превозни средства.

Въздушното или още познато като пневматично окачване е подходящо както за спортни и високопроходими автомобили, така и напоследък за високия клас луксозни лимузини, като осигурява почти постоянен клиренс, въпреки неравностите и дупките по пътя.

Пневматичното окачване подобрява неимоверно много движението на автомобилите по пътищата, като рефлектира върху техния клиренс и начин на возене. Това допринася за по-голямата сигурност и комфорт на самите участници в автомобилното движение.
Въздушното окачване е нов и достатъчно ефективен начин да се справим с предизвикателствата, които ни предоставят пътните условия, не само в нашата страна, но и на Стария континент. Европейските страни са подвластни на приумиците на времето, които са особено отчетливи през студените месеци. Тогава пътищата са доста по-трудно проходими и водят до нежелани за самите шофьори последици. В такива моменти от особено важно значение е отсъствието или наличието на въздушно окачване, което би гарантирало по-голямата безопасност на водачите и техните спътници. Естествено като всяка автомобилна част и тази може да се развали и тогава се нуждаете от ремонт на въздушното окачване, а едни от най-добрите сервизи в тази област е този на ЕС МАТИК. Явно клиентите им да доста доволни от услугите, сервизните дейности и най-вече рециклиране на въздушни възглавници, понеже за фирмата има стотици добри мнения в мрежата. Ако имате нужда от ремонт или просто рециклиране на пневматичното окачване може да прочетете повече за тях в сайта им тук: http://www.smatic.net

Не трябва да се забравя и чисто естетическата страна от притежанието на подобна опция в съвременния автомобил. Превозните средства с пневматично окачване изглеждат значително по-добре, здраво „стъпили“ на пътя, отличаващи се с аеродинамична „стойка“. Това е още една причина да се избере въздушното окачване. Всеизвестно е желанието на шофьорите да се отличават от своите колеги, а добрият външен вид и функционалност на едно превозно средство е начин да бъдете достатъчно добре забелязани на пътя.

Въздушното окачване е ефективен начин да предпазите своята кола в градски условия. Как?! Помислете за подземните паркинги, за характерните препятствия, легналите полицаи и дупки по кварталните улици, намаляващи скоростта на всеки автомобил. С наличието на подобни въздушни възглавници за окачването, вече няма да се притеснявате за така нежеланото „подскачане“ и „търкане“ на превозното средство, причинени от пътните неравности или препятствия.

Замяната на обикновените ресорни пружини с въздушни е нов начин да се придаде по-голяма стабилност на автомобилите, без това да се отразява драстично на останалите функции на колата, както и на нейната крайна цена.

related

Технологии 3021585003634646384

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item