stoineff

Оригинален начин да промениш своя дом със стикерите за стена


Характерна черта на българина е привързаността му към дома, уюта и личното пространство на жилището. В него той се чувства защитен, там му е спокойно. Това е кътчето, в което той не е подвластен на заобикалящия го свят, кътчето, в което може да живее по свои правила и да осъществява всичките си желания. Там е мястото, където по-заможните инвестират в подобрения и ремонти, оригинален интериор и качествено обзавеждане.
На всеки човек му се иска влизайки в дома си да загърби напрегнатото ежедневие, да остави пред входната врата проблемите, възникнали в работата, да се отпусне и си отпочине. Но когато години на ред влизаш в един и същи дом, заобиколен от едни и същи стени, интериор, огледала, мебели и предмети това е почти невъзможно защото в човешката природа е заложено да се стреми към нещо по-добро, по-красиво, нещо ново, различно, непознато, да иска заобикалящата го обстановка да отговаря на неговите потребности и интереси.
Стара българска традиция е голяма част от доходите на всяко домакинство да се използват за ремонт, поддръжка и облагородяване на дома или боядисване на стените. Но понякога когато средствата не достигат и времето е ограничено тези подобрения в интериора се оказват непосилно бреме.

Stickerix.com предлага един нетрадиционен, оригинален и икономичен начин да промениш стените и цялостното излъчване в своя дом.

Със стикерите за стена можеш да забравиш за скъпите ремонти, за ненужно изхабените нерви, за времето и средствата, необходими за обновяването, за неизбежните конфликти относно новия интериор, а може да отделиш средства да се поглезиш, за почивка, за обучението на децата, а защо не и за започване на собствен бизнес.

Стикерите от самозалепващо се pvc фолио в stickerix.com предлагат едно необичайно иновативно решение на битовите проблеми на всеки. Тайната се крие в самите декорации за стени.


Те са изключително разнообразни по цвят, големина, тематичност. Изработени са от безопасен и издръжлив на влияния материал – винил и PVC, с гланцово покритие, което внася лукс във всеки дом и придава блясък на всеки интериор. С тях се работи бързо и лесно. Не е необходимо да се изстъргват и шпакловат стени, да се нанася лепило и грунд, защото самите лепенки за стени се залепват здраво върху всякаква гладка повърхност. С тази декорация сивата и скучна обстановка у дома може бързо и лесно да бъде променена и подобрена.
Разнообразието от стикери за стена внася невероятно настроение във всяко помещение.



Стикери за кухнята

Весело усмихващия се хладилник в кухнята вече изглежда различно. Кътът за готвене може да бъде също украсен, а преди беше скучен. Стената в трапезарията зад масата вече изглежда интересна и ни подканя да обядваме, съчетавайки цветовете на лепенките с приборите или покривката.

Стикери за баня

Стикери за банята

Прекрасния бонзай или семейството делфини в банята, любимата музикална декорация или нещо по-естетическо може да превърне мястото за къпане и хигиена в истински интериорен шедьовър, благодарение на стикерите за баня.

stikeri-za-dnevna

Стикери за хола и дневната

Декоративните фризове, различните етномотиви, природните мотиви под формата на стикери с дървета или цветя са в състояние да обновят всеки дом и да прогонят завинаги еднообразието от него. Особено предимство при работата с тези така да се каже лепенки за стени е и възможността да се създаде визуална представа за по-голям простор у дома.

Стикери за детска стая

Стикери за детската

Слонче или друго любимо животно, сладко куче с кокал, или дори цяла малка детска джунгла. Любими анимационни герои, принцеси и всякакви добри вълшебни създания, могат да се видят на стените в любимата детската стая, благодарение на стикерите за стена.
От Stickerix напомнят, че правилно подбраната комбинация от стикери и използването на декоративните огледала гарантират успеха на това забавно начинание.
Всички тези предимства, съчетани с възможността да развихриш своето въображение, да осъществиш и най–смелите си мечти и желания правят интериорните декорации за залепване на стена незаменим помощник при промяната на интериора на дома по един оригинален, различен и интересен начин.


related

новини 6520312820625941308

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item