stoineff

Как Гърция привлича своите посетители емоционално?

Как Гърция привлича своите посетители емоционално?

Без съмнение хората, които някога са ходили на екскурзия в Гърция, могат категорично да се съгласят, че един човешки живот в никакъв случай не би бил достатъчен, за да обиколиш цялата страна и да й се насладиш напълно. И това не се дължи просто на нейните мащаби, ами на големия брой забележителности – както всеизвестни, така и съвсем скрити от полезрението на туристите.

Но сигурно вече си задавате въпроса, от който се състои заглавието на тази статия, а именно как например почивка в Тасос има емоционално значение за пътуващите? Ето и самия отговор – по подобие на гледките, които се виждат на екскурзия в Италия, например, южната ни съседка предлага перфектен декор и поле за изживяване на най-ценното човешко чувство, а именно любовта. Запалени пътешественици са категорични, че въпреки че са били няколко пъти на почивка в Турция и на екскурзия в Дубай, където не една и две знаменитости са се венчали, именно Гърция е мястото, на което тези топли чувства се зараждат най-бързо и естествено. Нейната среда, която е изпълнена с изключителна хармония, баланс, спокойствие, сякаш времето е спряло ритъм, всеки човек намира своята възможност да се влюби и то като за последен път. Тя представлява метафорична сцена, наподобяваща тази на Ромео и Жулиета, на която всеки превръща себе си в главния герой на своя собствен любовен роман и да изписва саморъчно неговото начало и край. Може би това е една от главните причини голям процент български туристи да се отказват от родната почивка в България.

Архитектурните забележителности там са оценени в цял свят и доста голяма част от тях наподобяват тези, които се виждат на екскурзия в Дубровник, например. Те са красиви, старинни и древни, лъхащи на история и славно минало.

Морето, островите, климатът и курортите са пълни с копнеж за забавления и щастие. Да, същите неща ги има и ако си на почивка в Тайланд, а защо не и на някаква екскурзия в Испания, но е известно, че ако човек желае да разучава обслужването, туризма и държавното отношение към самите туристи, той трябва да започне именно от Гърция, тъй като я наричат люлката.

related

туризъм 3833526851590788740

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item