stoineff

Как камерите подобряват сигурността на дома?

cameras
Интерактивното наблюдение е един от ефективните начини да сте запознати какво се случва в дома ви. Функции като незабавни сигнали и отдалечен достъп ви помагат да останете свързани 24 часа в денонощието.

Но има повече начини за повишаване на сигурността на дома! Нека да поговорим как камерите за сигурност могат да ви накарат да осъзнаете още повече какво се случва, когато не сте вкъщи.

Няколко опции на камерата

Има много различни камери за видеонаблюдение, но те всички ви дават достъп, за да видите какво се случва в или около вашия дом. Камерите за домашна охрана специално ви помагат да видите какво се случва във вашата всекидневна, задния двор или мазето. По принцип, почти навсякъде в близост до дома ви.

Ето три вида камери, които SPY.BG препоръчва:


       Hikvision EXIR IR технология от ново иновативно инфрачервено осветление с IR осветители от ново поколение, отличаващи се с висококачествени LED диоди на OSRAM с квадратна форма и висок интензитет. Имат правоъгълна форма на дисперсия на инфрачервеното осветление, съвпадаща с размерите и формата на кадъра. Това прави възможно избягването на преексопонирана кръгла зона в центъра на кадъра и тъмни зони в ъглите, което е чест проблем при стандартните камерите с инфрачервено осветление.
          4в1 охранителни камери. Превключване: HDCVI, AHD, HDTVI или аналогов режим. Day&Night 1/2.9” CMOS Canon сензор. Влагозащитни за външен монтаж.
          Панорамна 360° мегапикселова IP камераРазлични панорамни режими на преглед: 360° Fisheye/180° Panorama/4 отделни камери/Quad/ виртуална 3D PTZ функция. Широк динамичен обхват (Super Dynamic 6).

Разнообразие от приложения

Добавянето на ip камери е чудесен начин да направите домашната алармена система по-ефективна. Те действат като втори набор от очи, за да можете да знаете точно какво се случва у дома, дори когато не сте там.

Използвайте мобилни приложения, за да гледате на живо или записи, активирани с движение, така че да можете да проверите дали децата са пристигнали безопасно вкъщи от училище. Или да се уверите, че домашен любимец не се движи наоколо и причинява хаос.

Камерите също така са чудесни за потвърждаване и намаляване на фалшивите аларми. Ако получите незабавно предупреждение, което ви уведомява, че сте задействали датчик, можете да настроите емисията на камерата, за да видите дали това всъщност е крадец или ако това е само вашата котка.

24/7 защита

Камерите за сигурност ви предлагат повече начини за мониторинг на дома ви, което води до повишена сигурност на дома. В комбинация с интерактивните функции, лесно е да разберете как това 24-часово свързване осигурява вашият комфорт.


related

Технологии 2883354573716180089

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item