stoineff

Какъв матрак да избера?

Какъв матрак да избера?

В съвременният живот изпълнен с непрекъснато бързане, много работа и стрес, добрата и качествена почивка у дома е от изключително значение.


За вашия комфорт по време на сън ние от https://www.borsauzunov.bg/ предлагаме широка гама от качествени матраци на различни марки и производители.
Когато обаче решите да купувате матрак пред вас често изникват някои въпроси: Кое определя качеството? Съответни ли са цените и качествата на даден матрак? Каква материя да избера? Какво да бъде покритието? Страдате ли от алергии? Каква марка матрак да избера - Тед, Нани, MAGNIFEX, Екон Латекс, Блян, PARADISE?

Естествено въпросите могат да бъдат много и различни, затова ние сме се постарали максимално да ви улесним и опростим вашия избор.


1. Евтин, или скъп матрак да избера?

 – Ние препоръчваме да се насочите към средния и високия клас матраци. Нима комфорта има цена? Нима това да отидете бодри на работа, без болки в мускулите ставите и врата от неудобния матрак? Можете да купите матрак с размери 140 х 200 за 250 лв., който да отрови живота ви, но ако дадете допълнително още 150 лв. ще получите качествен матрак и добър сън. Вие сами решете - ние предлагаме избор и даваме съвет.

2. Какъв матрак да изберете според положението на тялото ви по време на сън?

- Ако спите на една страна най – важното е матрака, който ще изберете е да може правилно да разпределя и поема тежестта на тялото ви. В общия случай това са матраците с пружина. Те са по – меки и могат да поемат по-голяма част от напрежението в тялото, отколкото латексовите и тези с мемори пяна, който по начало са по-твърди. Естествено не се колебайте да тествате, ако не сте сигурни. Легнете върху матрака в позата, в която най – често спите и ще усетите сами.

- Ако предпочитате съня по корем е важно усещането за уют, топлина и мекота. В този случай бихме ви препоръчали да изберете между мемори, или латексов матрак които чудесно балансират между мекота и твърдост.

- Ако предпочитате да спите по гръб – имате привилегията да можете да изберете измежду всички видове матраци. При повечето тестове, на производителите матраците се тестват именно при това положение на сън.

3. Според покритието (дамаската)

 – Много хора отделят специално внимание върху интериора на спалнята си и това, каква да бъде дамаската на матрака, за да допълни уюта на дома. Това обаче не е единствената причина да помислите за покритито на матрака ви. Има някои неща, които е хубаво да знаете.

- Някои дамаски могат да се свалят и перат
- Има матраци в чието покритие с втъкани нишки от алое вера – те придават мекота и отстраняват мъртвите клетки от кожата.
- Памучна дамаска с втъкан бамбук е естествен влагоабсорбиращ материал, който е антимикотичен и антибактериален.
- Можете да изберете матрак с две лица, който да бъде подходящ както през зимата така и през лятото.

И още:
Има матраци с подсилени зони, които подкрепят вашите слаби места . При тях твърдите и меките участъци са на различни места.

Ако имате мнение, въпроси относно поръчки, доставка, или нещо свързано с матраци вижте подробности на нашия сайт:   https://www.borsauzunov.bg/


related

Стоки и услуги 1308127798307046073

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item