stoineff

Кой е убиецът от Нови Искър? Версиите

Кети Николова Кюхова

Избитото семейство в Нови Искър се е нанесло в къщата, където се е разиграла трагедията, преди само 8 месеца. 

Имотът е купен заедно с още една сграда, хангар и парцел през април за сумата от 127 000 лева, показа проверка на "Монитор".

Покупката е направена от убития баща Неделчо и издирваната от МВР майка Кети Кюхова. За нея стана ясно, че е избягала с джип Х5 от местопрестъплението.


Всички петима души, намерени мъртви в къща в Нови Искър, са застреляни с по един куршум, съобщи главният прокурор Сотир Цацаров.

Убитите са баща, неговият син, дъщерята от предишен брак на втората му съпруга, нейното гадже и бабата намомичето. Застреляно е било дори домашното куче - немска овчарка.

Убитото момиче се казва Нанси, нейното гадже е Боби, а синът на убития баща е Георги. Майката на Нанси – Кети Кюхова, пък е обявена за издирване.

Появи се и информация, че следата, по която полицията работи е, че бащата е убил всички и се е самоубил. Същата версия бе лансирана и във Facebook от познати на семейството.

"За жалост е вярно. Убиецът е бил бащата на Нанси. Убитите са Боби, Нанси, Георги, бабата на Боби и бащата на Нанси, който се е самоубил, след като ги е удушил. Да почиват в мир!", написа в групата във Facebook на Нови Искър потребителка на име Лени Раленкова.

Джипа с който подозират, че Кети Николова Кюхова пътува
По информация на съседите Кети Николова е изчезнала преди масовото убийство. Жената се придвижва с джип БМВ Х 5, който липсва от къщата в Нови Искър.

Кети Кюхова е била в променливи отношения с близките на приятеля си Неделчо. Възможно е жената да е извършител на убийствата или да е станала свидетел на кървавата касапница, гласят различни версии. Тя обаче не се е появила, нито се е свързала с полицията до този момент.

Има и версия Кети да е била убита първо и трупът й - скрит.


Появи се и малко вероятната версия грабители да са избили всички, започвайки от кучето.

Издирваната от МВР Кети Николова Кюхова е била открита мъртва в гората в близост до къщата в Нови Искър, където вчера бяха намерени петима убити, твърди съсед на семейството Йордан Георгиев.


Според него разследващите са открили и издирвания автомобил БВМ Х 5.
Мъжът е присъствал и на огледа на къщата, в която са били убити петимата души.

По думите му първо разследващите влезли в кухнята, където открили гилзи и следи от кръв по пода. Вратата към съседната стая била заключена и се наложило разследващите да влязат от друга страна.

Именно в съседната стая те открили убитите мъж, сина му и възрастната жена.


Извънредни новини: Откриха Кети убита и хвърлена в кладенец


related

новини бг 4125801626447621760

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item