stoineff

Млъкни ма дрисло!: Мед. Сестра удряла шамари на пациентка в "Пирогов"

Вяра Димитрова

Вяря Димитрова публикува във Фейсбук коментар, относно престоя и в Пирогов.

Искам да ви разкажа шокираща случка от преди няколко дни.

 Наложи ми се по спешност да бъда приета и оперирана в Пирогов (доста голяма киста на яйчниците). Препоръчан доктор, избор на екип, всичко както си му е реда.

Мина операцията и след като ме пускаше упойката, операционната сестра трябваше да ми бие обезболяващо. Бях все още завързана за операционната маса, но не издържах на болката и се разпъшках " ох, боли ме" а операционната сестра ми отвърна"млъкни ма, дрисло" и направи опит да ме удари. Мръднах се леко, доколкото ми позволяваше положението. Казах и, че ще си охкам и пъшкам колкото си искам, защото все пак съм в операционната , а не в манастира.

Видимо разгневена, застана над главата ми и ми удари 3-4 силни шамара и започна да ме обижда и заплашва. Започна да ми обяснява дали знам коя е тя, на кой е сестра и какво щяло да ми се случи. Дори си записа имената и адреса ми от документите. Изпаднах в шок, не можех да повярвам какво ми се случва, а бях безсилна, с адски болки и завързана.
Имаше една санитарка която стана свидетел на всичко това. Преместиха ме в стая ... ревяща... изчаках сутрешната визитация и се оплаках на д-р Джунков (началник отделение на Спешна гинекологична хирургия) и отговорът беше, че ще провери случая. Неочаквано след няколко часа се появи отново въпросната сестра да ми се извинява и да ми се обяснява,че била афектирана имала си лични проблеми. Поиска ми прошка, била съжалявала😡.  Пуснах жалба в Пирогов (имам и входящ номер). Ако не откликнат, ще сезирам съответните медии и органи на реда, няма да оставя нещата така. Утре това може да бъде моето дете или вашето!

related

новини бг 7993132681030273992

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item