stoineff

Антон Бояджийски и Николина Попова са убитите в Пампорово

Сигналът за простреляните мъж и жена е подаден във вторник малко преди полунощ.

Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян, който пътувал в района. Той спрял, за да предложи помощта си на спрелия автомобил. Така видял, че мъжът и жената са с огнестрелни рани. Тодор Мелемов веднага подава сигнал към тил. 112.„Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че е закъсал, тъй като беше заобиколена от снегорин и беше върху повече сняг отколкото имаше нужда на платното и спряхме да помогнем, да видим дали няма нужда от помощ човека. И като слезнахме, като беше тъмно първо не видяхме човек, после видяхме , че има човек и като светнахме видяхме, че има рана на главата и е окървавена”, разказва Мелемов.


Музикантът Антон Бояджийски от няколко години живеел с банкерката Николина в Пловдив. Пред входната врата на апартамента откриваме счупена китара и шапка-бомбе. Съседите твърдят, че Антон изпадал често в странни настроения – не поздравявал и лесно избухвал.


В колата с пловдивска регистрация е намерен и незаконен пистолет, който бил в скута на мъжа.

41-годишната Николина е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата, а 48-годишният музикант - с една огнестрелна рана в главата.

„Предстои балистична експертиза, за да кажат със сигурност вещите лица дали това е оръжието, с което са произведени изстрелите. Намерени са гилзи, куршуми. Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи”, коментира прокурор Недко Симов, говорител на Окръжна прокуратура – Смолян.

Банковият офис, в който е работила жената, остана затворен вчера.

related

новини бг 6879788908473584778

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item