stoineff

Антон Бояджийски и Николина Попова са убитите в Пампорово

Сигналът за простреляните мъж и жена е подаден във вторник малко преди полунощ.

Автомобилът е открит на пътното платно от мъж от Смолян, който пътувал в района. Той спрял, за да предложи помощта си на спрелия автомобил. Така видял, че мъжът и жената са с огнестрелни рани. Тодор Мелемов веднага подава сигнал към тил. 112.„Пътувахме от Пампорово към Стойките и видяхме спряла кола. Беше на габарити и с включени чистачки. Помислихме, че е закъсал, тъй като беше заобиколена от снегорин и беше върху повече сняг отколкото имаше нужда на платното и спряхме да помогнем, да видим дали няма нужда от помощ човека. И като слезнахме, като беше тъмно първо не видяхме човек, после видяхме , че има човек и като светнахме видяхме, че има рана на главата и е окървавена”, разказва Мелемов.


Музикантът Антон Бояджийски от няколко години живеел с банкерката Николина в Пловдив. Пред входната врата на апартамента откриваме счупена китара и шапка-бомбе. Съседите твърдят, че Антон изпадал често в странни настроения – не поздравявал и лесно избухвал.


В колата с пловдивска регистрация е намерен и незаконен пистолет, който бил в скута на мъжа.

41-годишната Николина е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата, а 48-годишният музикант - с една огнестрелна рана в главата.

„Предстои балистична експертиза, за да кажат със сигурност вещите лица дали това е оръжието, с което са произведени изстрелите. Намерени са гилзи, куршуми. Към настоящия момент можем да кажем, че са запазени всички следи”, коментира прокурор Недко Симов, говорител на Окръжна прокуратура – Смолян.

Банковият офис, в който е работила жената, остана затворен вчера.

related

новини бг 6879788908473584778

Публикуване на коментар

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Акумулатори

Графичен и лого дизайн (gd-8)

Следвайте ни в Google+

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item