stoineff

Изработка на уеб сайт от TitanStudio!

triabva-mi-site

Често ми се случва да чувам репликите: „Нуждая се от сайт, за да предлагам услугата си”, „Трябва ми онлайн магазин”, „Ще ми направите ли сайт?”, „За колко ще ми направите сайт, който да излиза на първо място в Google?” и още много подобни, които няма да ми стигне времето да опиша.

За потребителя и бизнеса това са нормални запитвания, които обаче нямат така прост отговор.

Затова аз често отговарям на въпросите с въпроси. Например: „Ако искате да си купите автомобил, как ще го направите?”, или „Разбирам, че искате да имате сайт, който да е №1 в резултатите на търсачките, а вашите конкуренти представени ли са онлайн? Защо смятате, че те не искат същото?”„Да речем, че продавате най – добрият сладолед и имате магазин в пустинята Сахара. Освен високото качество, луксозния интериор, ниската цена на суровината, какво друго ви трябва?”

След отговорите на клиента аз разбирам за какво точно е необходим сайт на човека срещу мен, дали има нужда от разширение на бизнеса, дали иска да популяризира събитие, дали желае да предложи някой продукт, който да задоволи нуждите на пазара, или предлага услуга, която се търси.


Така както за някой ще е важно да има mercedes s65 amg, за друг ще е функционално и полезно да вземе mercedes vito, сами се досещате, че за всеки бизнес е необходим различен тип сайт.


За някои хора, които искат да поръчат изработка на сайт е трудно да разберат сравнението. Не е достатъчно да поръчате каквото и да е кола. Не е достатъчно да поръчате и просто мерцедес. Ще трябва да опишете за какво ви е необходим (или поне да знаете предварително), ще трябва да знаете дали искате да е ръчна изработка, или серийно производство и т.н.

Относно магазина в пустинята Сахара. Обяснявам. Всичко е наред с услугата/продукта ви. Цената е ниска. Хората се нуждаят отчаяно от услугата/продукта . Сайта ви е със страхотен дизайн, добра навигация, привлекателно изписан и представен… Проблемът е, че хората няма как да го видят. Купувачите са един керван, а сайтовете са колкото песъчинките в пустинята. Има как да ви открият, но ще трябва да се потрудим заедно: Потърсете ни сега: https://titanstudio.bg/bg/iskam-sait

related

Технологии 4428302714668858828

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item