stoineff

Защо да инвестирате в криптовалутата TRON?

Информация за криптовалутата TRON.


Джъстин Сун е основател и генерален директор на блокчейн платформата TRON.
След като списание Forbes го сравни с Джек Ма (Милиардерът собственик на китайския онлайн магазин гигант Аlіbаbа), криптовалутата доби огромна популярност и за кратко време (1 седмица постигна растеж от 500%).



След обезценяването на Bitcoin от началото на 2018 г. с над 60  -  TRON загуби огромна част от цената си, тъй като основната дейност на компанията все още не е развита и масовата разпродажба повлече цената му към дъното.

В крайна сметка това може би не е лошо, защото към момента на писането на статията един ТRОN се търгува на цена от 0,034 евроцента на борсата, което е една стотна от цената, която криптовалутата достигна на 5 - ти януари 2018 г. и всеки, който желае да навлезе в света на криптовалутите може да го направи на доста добра цена.

Защо има потенциал тази валута?


Джъстин Сун, основател и генерален директор на блокчейн платформата TRON може да стане следващият Джек Ма съобщи Forbes. TRON внася концепцията разпределена икономика& в цифровите развлечения и породи нова ера в хазартните игри.

TRON въведе концепцията shared economy в цифровите развлечения и хазарта, световният пазар от които се оценява на $1 трилион. Новата платформа вече работи с 10 милиона потребители с електронни портфейли от целия свят./ Проектът разширява възможностите на цифровите развлекателни платформи, включително онлайн казината, игрите, социалните мрежи и онлайн шоутата. TRON предлага за тях надеждни функции за заплащане, съхраняване и съвместно използване на средствата.Основната валута, използвана в TRON е TRONIX, но се поддържат всички видове криптовалута. Платформата работи с Bitcoin, Ethereum, EOS, Qtum и предоставя удобна инфраструктура за създаване на развлекателни приложения, от които потребителите могат да извличат финансова полза.

Протоколът, използван в TRON дава възможност на доставчиците да взаимодействат с обикновените потребители на безпрецедентно ниво, без да се налага да плащат висока цена за Google Play, Apple Store и други подобни. TRON протоколът породи нова ера за надеждните хазартни игри и решава въпроса с доверието и предоставянето на най-добрата среда за създаването на комерсиални игри.

TRON вече показа история на ръста, аналогична на китайския електронен магазин Alibaba. Компанията получи финансовата поддръжка и одобрението на най-големите бизнесмени на Китай и от целия свят.

Основателят Джъстин Сун вече бе включен във Forbes China и Forbes Asia и тази година се прочу с това, че бе лично поканен да стане един от първите студенти в университета Хупана в източен Китай. Университетът е основан лично от китайският магнат Джек Ма. Около 40 студента годишно успяват да преминат курса, в който лектор е Джек Ма.


related

bitcoin 6554041815276305369

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item