stoineff

Заклано младо семейство в квартал Кючук Париж - Пловдив.В Окръжна прокуратура Пловдив се води досъдебно производство за извършено в "Кючук Париж" убийство на 29-годишна жена, извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата начин и настъпила впоследствие смърт на извършителя – съжителстващия с нея на семейни начала мъж на 32 години. 

Преди обяд на 15.03.2018 г. братът на 32-годишния Р.Х. получил позвъняване на мобилния си телефон от жената, с която последният съжителствал, но не могъл да отговори на обаждането.
Впоследствие опитал неколкократно да се свърже с нея по телефона, но тя не отговорила на повикванията. Опитал да се свърже и с брат си, но той също не отговорил.

Поради това, около 15,30 часа, той отишъл до апартамента, който брат му обитавал заедно с 29-годишната жена и 13-месечната им дъщеря. Опитал да отключи входната врата, но установил, че от вътрешната страна на бравата е поставен ключ. От вътрешността на апартамента се чувал детски плач.

Братът на Р.Х. веднага потърсил ключар и такъв пристигнал пред апартамента, като установил тройно заключване на входната врата на жилището, но успял да я отключи, въпреки поставения от вътрешната страна на вратата ключ. При отваряне на входната врата, ключарят и братът на Р.Х. видели труп на човек в стаята, разположена срещу вратата.

Братът на Р.Х. се ориентирал по плача на детето къде се намира то и го взел. Двамата излезли от апартамента. В 16,08 часа ключарят подал сигнал в дежурната на І РУ при ОД на МВР – Пловдив, а в 16,10 ч. - и на телефон 112.

Незабавно след получаване на сигнала, е бил сформиран екип от разследващи от ОД на МВР – Пловдив, който посетил мястото на инцидента. Прозорците и балконските врати на апартамента били затворени.

Жената била намерена лежаща по гръб с порезна рана на шията и защитни порезни рани по ръцете. Мъжът лежал по лице, като в дясната си ръка държал голям кухненски нож, забит в шията му.

Пристигналият екип на спешна помощ констатирал настъпване смъртта на мъжа и жената. До момента са извършени множество процесуално-следствени действия, вкл. огледи на местопроизшествие и разпити на свидетели. Били са назначени съдебно-медицински, биологична, дактилоскопна и химически експертизи. Детето на починалите се намира при близките им. Разследването по случая продължава.

Дъщеричката на двойката, която е само на 1 годинка, е намерена жива. Инцидентът е станал в панелен 10-етажен блок в район "Южен".

В момента на мястото на трагедията са шефът на пловдивската полиция Атанас Илков, началникът на първо РУП Петър Тодоров и криминалисти. На този етап те отказват коментар.

Съседи от блока твърдят, че не са чували скандали от младото семейство.


Едногодишната дъщеричка на Ради и Илияна Еневи пищяла близо 24 часа след смъртта на родителите си в апартамента им на ул. „Димо Хаджидимов” № 11 в пловдивския квартал „Кючук Париж” - пише Монитор.

Ради и Илияна били женени от около 4-5 години, цитира Монитор разказа на т техни съседи. Блокът, в който живели младите, е панелен 8-етажен с няколко входа и комшиите почти не се познавали помежду си. „Познавам Ради от дете. Тук живееха родителите му. Баща му бе миньор цял живот. Този апартамент е на родителите на Ради”, разказаха съседи. По думите им съпругът бил много кротък и работлив. Преди 3-4 години бил на гурбет в Англия. След като се върнал от чужбина, започнал работа веднага. Оженил се за Илияна и им се родило момиченце. Според съседите и Ради, и Илияна били много тихи и кротки. От жилището им не се чували скандали. Жената била в майчинство и си гледала бебето.

Предполага се, че двойната смърт е настъпила в късните часове на 14 март. Ден по-късно съседка е слушала часове наред писъците на бебето на младото семейство. Жената не издържала и се обадила на 112, откъдето пратили патрул на Първо районно управление на полицията в Пловдив. Ченгетата открили окървавените трупове на Ради и жена му. Труповете на Ради и Илияна бяха изнесени от блока им от екип криминалисти и съдебни медици около 18,30 часа в четвъртък.

Това не е първа смърт на семейства в кв. „Кючук Париж”. През 2016 година на около 100-тина метра от ул. „Димо Хаджидимов” – на ул. „Асен Христофоров” пловдивчанинът Благой Сапунджиев уби от ревност жена си и малкото си момиченце. Година по-рано военен застреля двете си момчета и съпругата си във ведомствения им апартамент зад РУМ „Молдавия” в същия квартал.

related

Пловдив 7818499777098344811

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item