stoineff

Матраци ТЕД



l  Обща информация
Матраци ТЕД е изключително добре позната марка, която разчита на модерни технологии и съвременни тенденции, за да предостави на потребителите си само най-добрите продукти. Те изработват различни по клас матраци, като във всеки от тях влагат голямо внимание към детайлите, креативност и спазват най-високите изисквания в бранша.
За любителите на пружинни матраци, компанията изработва модели с пружинна система Бонел или Покет. Те се състоят от множество отделни пружини, опаковани индивидуално в текстил, за да се предотврати шуменето и скърцането им. Тези модели съчетават в себе си анатомичност и ортопедичност.
matraci-ted

Но Матраци ТЕД могат да бъдат и от мемори пяна. Този материал е добре известен, благодарение на отличното си свойство да реагира на извивките на тялото ви и да се нагажда към тях. Това позволява неустоим комфорт и мекота, които нежно ще обгърнат тялото ви и ще ви подарят спокоен и удобен сън.
Компанията използва и множество други продукти, сред които например са нано капсули с лавандула, които носят успокояващо и релаксиращо действие, като ви освобождават от стреса, а и много други подобни допълнителни елементи, които са насочени към подобряване на здравето и удобството ви.
Като цяло, всеки един матрак ТЕД може да се характеризира с няколко основни свойства. На първо място ще отбележим проветривостта, което е свойството да се позволи свободно движение на въздушните струи в средата, а това възпира развитието на всякакви вредни микроорганизми. Но също така тези продукти са с ортопедични свойства, което означава, че тежестта на тялото ви ще бъде равномерно разпределена, а гръбначният ви стълб ще заеме правилна позиция.
Не бива да забравяме, че тези матраци са удобни, комфортни, с различни степени на твърдост и с нежни материи. Някои модели също така са преминали антиалергична обработка, а това ги прави идеали за хора с дихателни проблеми и/или с алергии.
Размери:
l  82х190 см.
l  90х190 см.
l  90х200 см.
l  114х190 см.
l  120х190 см.
l  144х190 см.
l  160х200 см.
l  164х190 см.
l  180х200 см.
l  Други, според модела.
Всички матраци са изработени съгласно най-високите изисквания и единствено от екологично чисти материали, така че са безопасни за здравето ви. Създават условия за релаксиращ, комфортен и здравословен сън. Цената им варира, като по-луксозните модели са, естествено, по-скъпи, но можете да откриете и доста по-достъпни матраци, при това без да са от по-ниско качество.
Мненията на потребителите за матраци ТЕД са изключително положителни, като клиентите са доволни от качеството на тези продукти, от разнообразието размери, от наличието на матраци на достъпни цени и от цялостните характеристики.

l  Матраци ТЕД в Mattro.net
Когато сте решили да закупите матрак на ТЕД имате два варианта: да обикаляте магазините или да пазарувате от интернет. Вторият вариант, разбира се, е по-удобен и ако изберете него, тогава онлайн магазинът Mattro.net е прекрасен избор, тъй като в него ще намерите богат избор различни модели. Същевременно навигацията е изключително лесна, така че няма да се затрудните с пазаруването, а онлайн консултантите са на ваше разположение през цялото време.
Mattro.net ще достави вашите покупки до Варна, София, Враца, Плевен, Русе, Добрич, Хасково, Пловдив, Силистра, Разград, Благоевград, Бургас, Ямбол, Видин, Казанлък, Сливен, Ловеч, Пазарджик, Шумен, Стара Загора, Кърджали, Велинград, Велико Търново и останалите населени места в страната ни, при това доставката е безплатна.

related

Стоки и услуги 1445054755440200007

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item