stoineff

Как да пишем пожелания и поздрави?


Днес е твой скъп приятел, близък на сърцето или роднина има рожден ден. Ако винаги ти е било лесно да кажеш поздрава си към любимия човек, то няма да те съветваме.
Истината е, че повечето от нас, сякаш загубват граматиката си, когато искат да изразят, това, което чувстват със сърцето. Това, което е в мислите им и което искат да пожелаят, по начин, че то да се сбъдне, сякаш убягва в точния момент!
Прелиствайки страници в интернет, често ни се струва, че всичко е толкова банално. Самото публикуване на картини, пощенски картички и стихотворения, сякаш ни навежда на мисълта: „Дали хората са забравили как да поздравят?“
„Честито!“; "Честит рожден ден"; „Поздравления“ или цялата поредица „Здраве и щастие“. Отегчени, било то като получатели на подобни пожелания или като изпращащи ги, сега за вас препоръчваме нещо уникално и различно – пожелания за рожден ден с pojelavam.com
Ако и на вас е омръзнало от тази деградация… Ако смятате, че тази лаконичността се е превърнала в масово заболяване на обществото - пълна парализа на способността да се правят поздравления… То, предлагаме ви няколко тактики, с които да се откроите от тълпата и да изпратите най-красивите пожелания за имен ден!
Запомнете – ако няма, какво да кажете на човек за неговия рождения ден, няма смисъл да пишете. Така ще сте един сред хилядите, чиято снимка от Фейсбук ще изпъкне на страницата на Рожденика. Първо, в повечето случаи, за рождения ден, честващият, дори няма да ви помни. И това не е най-добрият вариант да напомняш за себе си. Второ, обичайният безличен поздрав не носи радост. Но по-често противоположното е депресиращо, защото всеки човек иска искрени думи, а не да вижда спам;

Как да пишем пожелания и поздрави

По-добре е да получиш едно искрено духовно поздравление, написано с тромави думи, от хиляда безлични картини и празни идентични фрази.
Цената на хиляда поздравления е еквивалентна на спам. За скромните и неспособни да съберат мислите си под формата на няколко изречения, ето малко напомняне как да напишете честитка или поздрав.
Поздравът трябва да бъде адресиран. Тоест, трябва да започне с название, роднинство, дори да звучи, че фамилиарничите, трябва да има поне име, пред конкретно лице. Поздрави, които не са адресирани са неприемливи.
Поздравленията и пожеланията не трябва да са дълги, но поне няколко изречения. Най-важното е да избягвате повторенията. Пожелания от типа: “Честит рожден ден. Пожелавам ти щастие, здраве, успех” или нещо подобно е по-лошо от това да не пишете нищо.
Чувствайте се свободни да изразявате чувствата си. Обикновено това ограничение отпада, след датата на рождения ден. Дайте възможност на близкия ви да чуе думите. Ако го обичате – кажете му го в текста. Ако го уважавате, оценявате, цените приятелството - признайте го. Толкова е лесно.
Не забравяйте, че всеки ваш текст може да е очертано тромаво, но с вашите собствени думи, ще бъде много по-скъп и по-близък до рождения ден на човека. Това на фона на тривиалните поздравления, които сте намерили някъде в интернета, публикували или обработили с дежурни банални думи ще радва и стопля сърцето много повече.
Искрено се надяваме, да сте надникнали в идеята на темата ни и тя да е била от полза за вас. Сега седнете с лист и химикал и помислете за нещо красиво, за рожденика и това, какво бихте му пожелали. Все пак, вие го познавате най-добре! В случай, че отново срещнете затруднение, на адрес: https://pojelavam.com, ще откриете най-оригиналните и индивидуални пожелания за всеки празник!


related

новини 7333031400014699492

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item