stoineff

Наследникът на ГАЗ 66 - офроуд вседеходът Sadko NEXT

Наследникът на ГАЗ 66 - вседеходът  Sadko NEXT ще бъде пусант в серийно производство.
Това стана ясно след като в отворената база на Росстандарт се появи Одобрение за тип транспортно средство, издадено за този проект. Документът, от една страна, потвърждава скорошното начало на производството на камиона, а от друга страна, разкрива някои от техническите характеристики на серийния автомобил.



Новият офроуд камион Sadko NEXT за работа в тежки условия, с постоянни високи натоварвания и в различни климатични зони, бе показан за първи път на най-голямото международно автомобилно изложение на търговски превозни средства “IAA-2018”. Изложбата ще се проведе в Хановер от 19 до 27 септември 2018 година. ГАЗ за първи път представя нов модел на оф-роуд автомобил Sadko NEXT.

 Представителят на новото поколение на известната гама GAZ SUV съчетава уникален кръст с високо ниво на комфорт, повишена функционалност и съвременни технически решения. Товароподемността на новия модел е 3 тона. Автомобилът запазва уникалните възможности на своите предшественици: добър геометричен кръст; висок пътен просвет (315 mm); наличието на предавка надолу и диференциални брави на предните и задните оси; система за надуване на гуми; високоеластичен дизелов двигател YMZ-534, който ви позволява да се движите с висок въртящ момент при минимална скорост. 

Основните промени засегнаха комфорта, управлението и функционалността на автомобила. 


Новият Sadko е оборудван с просторна тройна (седемместна в пътнически и товарна версия) кабина NEXT с пружинирана шофьорска седалка с анатомична опора.

 Интегрираното управление в комбинация с модернизирано предно окачване осигурява висока информация, добра управляемост, гладкост и стабилност на пътя. Нова, напълно пневматична, спирачна система осигурява ефективно спиране с малко усилие върху педала. Поради възможността за изпомпване на въздух от компресора, системата поддържа работоспособност дори и при малка депресия. Автомобилът е оборудван с подобрена трансферна кутия на непълно работно време. 

Задвижването на предните колела и недостатъчното предаване са свързани чрез бутоните на арматурното табло. Възможно е да се използва отбор на мощност както на скоростната кутия, така и на трансферната кутия. Това дава възможност едновременно да се монтира лебедка и голям брой специални надстройки. По желание, автомобилът може да бъде оборудван с втори резервоар за гориво с обем 95 литра, лебедка, шнорхел. В зависимост от изискванията на клиента, на автомобила е монтиран енергиен агрегат на Евро-3, Евро-4, Евро-5. На стойката има кола с десен волан. Това се дължи на намерението на компанията да развива износа на продукти в страни с ляво движение. В масовото производство този модел ще бъде пуснат в две версии: с дясно и ляво подреждане на кормилната колона.


related

Технологии 7238111007321096204

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item